ten film nie zasluguje nawet na 1. totalna strata czasu, chyba nigdy nie bylo mi szkoda po zadnym filmie zmarnowanej godziny jak teraz. totalne dno i nieporozumienie.
i pisze to ktoś, kto ocenia większość filmów na 10 ;) w większości dramaty. brawo. :)
nikt nie każe Ci tego czytać, komentować i sprawdzać:) każdy może mieć swoje zdanie.
W pełni się zgadzam! Wystawiłam 2, tylko i wyłącznie z powodu ładnych pań, nie jestem homoseksualna, jestem po prostu estetką. Totalne dno, po 20 minutach miałam ochotę wyłączyć, jednak ciągle myślałam że coś się rozkręci. Chciałam fajnej komedii - dostałam zmarnowany czas.
na pierwszy rzut oka widać jaki jest ten film. jeśli nie lubicie tego typu komedii o melanżach to po co w ogóle brać się za oglądanie?
Ja akurat lubię komedie gdzie jest gruby melanż, a ten film w ogóle mi się nie spodobał liczyłam na coś lepszego, a tu coś tak przewidywalnego, typowego Thomas nieśmiały prawiczek, Costa "wielki" imprezowicz coś na wzór Stiflera z American Pie i JB grubas paszkwil... Według mnie Thomas był za sztywny i jeszcze kwestia Kirby już myślałam, że to będzie komedio-dramat, ale pod koniec się zeszli z Thomasem.