PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183975
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

Nie dla mnie. Przez cały czas stresowałam się, co jeszcze się wydarzy i jak zareagują Ci biedni rodzice... Lubię się dobrze zabawić, ale serio oglądając ten film czułam ucisk w żołądku w strachu przed kolejną sceną :P

didithy

to znaczy, że film był dobry :) Najlepszy był ten pół meksykaniec pół hindus Casta i jego teksty. Ode mnie solidna 7mka.

ocenił(a) film na 5
_mjkl

nie wiem, to znaczy raczej, że nie wpisuje się w gatunek do jakiego w pierwotnym zamyśle należy

didithy

jako komedia mnie bawił, nie ma co za bardzo szufladkować filmów - ani niczego innego w sumie.

ocenił(a) film na 5
_mjkl

a mnie nie bawił :P

ocenił(a) film na 5
didithy

ile osób tyle opinii

ocenił(a) film na 8
didithy

sam lubie zaimprezować... a ten film to taki dream come true jesli chodzi o imprezki... dajesz czadu i masz w dupie co bedzie dalej.... ach kozak... + cycuszki i dobry chumor (np sceny z karłem co nie kazdego musi bawic). dam dyszke a co tam :P

ocenił(a) film na 3
lesow93

bez urazy ale to nastepna denny film dla przyglupow..(malolaty i inna maloletnia nac)

ocenił(a) film na 8
grzes1962

może zbyt serio podeszłeś do oglądania tego filmu... od początku było wiadomo że to film o małolatach walących wóde i koks przez co mają chore odjazdy pod publiczke... ale spoko każdy ma swój gust ;) pozdro panowie! Jutro POLSKA! :D

ocenił(a) film na 6
didithy

mnie też nie bawił. Ale przeraziło mnie do czego to doprowadzało z minuty na minute i w sumie ciekawie zrealizowany więc 6/10

didithy

moze sie umowimy? :)

ocenił(a) film na 8
didithy

Miałem identycznie :) aż mnie skręcało ze stresu momentami. I za te emocje daję 8/10