PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183810
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

Jak w temacie, szału nie ma. Czasem byłam zażenowana, czasem się zaśmiałam ale generalnie to nic specjalnego. Obejrzałam z ciekawości. Przeraża mnie relacja panna= dajka na zawołanie, facet= ogier, który myśli tylko o tym żeby zaliczyć. Film wydał mi się trochę przesadzony, może w Stanach jest dokładnie tak, nie wiem bo nie byłam.

aczkolwieczka

Przesadzony przesadzony i to jak, właśnie skończyłem oglądać. Takie maksymalne wyolbrzymienie wszystkiego, poza tym trzeba się umieć bawić, ci wszyscy goście raczej nie umieli ^^ Ogólnie ciekawy pomysł na film, taki na wieczór z kumplami, nie ma co krytykować

ocenił(a) film na 9
kolo10017

" ci wszyscy goście raczej nie umieli " właśnie chodzi o to, że umieli bo to jest właśnie najlepsza " zabawa "

ocenił(a) film na 4
lolexX123

no, jakby umieli to ich założenie by się sprawdziło tzn. rodzice by się nie dowiedzieli :DD chata by wyglądała jak przedtem, a samochód ojca byłby poza basenem :D

ocenił(a) film na 9
aczkolwieczka

gdyby ich założenia by się sprawdziły to film byłby pozbawiony wielu elementów humorystycznych zresztą ojciec był z niego dumny, że nie jest ciotą i potrafi zorganizować imprezę - majstersztyk

ocenił(a) film na 4
lolexX123

do filmu ok, po prostu dyskutuję na temat tego czy umieją imprezować; oczywiście, że byłoby nudniejsze gdyby wszystko się udało ;d