Szanowni Państwo!
Wiem że na pewno czytacie to forum i w zwiazku z tym apeluje do was abyście zrobili tak żeby premiera ,,Prometeusza" odbyła sie w tym samym czasie co w innych państwach na świecie. Nie traktujcie Polski jak kraju 2 kategorii. Osobiście mam w dupie-tak w dupie! Euro, cała ta śmieszną impreze piłki kopanej. Przeciez te nasze patałachy nie wyjda nawet z grupy a więc nie przeżywajcie tego jak stonka opryski.
Z poważaniem
publicrelations_kino@imperial.com.pl , dok@imperial.com.pl Prosze oto maile do IMPERIAL CINEPIX Ja juz im piekny liścik wysłałem na onba maile jak i ze strony ( Zaproponowałem datę premiery na 22 czerwca - bo na 15 raczej nie dadzą rady ;/) Pojechałem po bandzie Możecie wysłać swoje pretensje Im wiecej maili to tyym szansa większa ze moze coś z tym zrobią ?
A tu macie adresik strony i w formulazu tez możecie powiedzieć co o tym myslicie :)
http://www.imperial-cinepix.com.pl/contact
I Herkules dupa kiedy ludzi kupa- chciez to móc a nie stękac i kwekac żeer sie nie da. Mailować do Imperial Cinepix : publicrelations_kino@imperial.com.pl
Jak nie zareagują to hackerzy mile widziani
zróbcie madafaka w końcu apel na fb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jebie ile czekać można, bo sam to w końcu odpale... :))))
To odpal, ale w tym momencie jest to już kompletnie bez znaczenia. To nie polityka gdzie decyzję można zmienić. Tu chodzi o podpisane umowy, kontrakty z których trzeba się wywiązać.
Taka akcja kilka miesięcy temu mogłaby zadziałać. Teraz jest to bez znaczenia.
Nie siej defetyzmu. A może sie uda. A ty zaraz ,,nie uda się, ojejku, a co to bedzie , kontrakty" To ich zmartwienie, ja chce obejrzeć ten film i tyle. Trzeba im uswiadomić że stracą troche kasy. A przeciez wiesz kto daje kase na filmy w Hollywood. :))))
To górale ze wzgórz Golan a one sa wyczulone na kase no i mają kiepełe do interesa :))))))
Nie sieje defetyzmu tylko uświadamiam Ci, że zabrałeś się za to zdecydowanie za późno.
A te kontrakty będące ich zmartwieniem wiesz jakim są problemem? Takim, że kara za ich złamanie mogłaby się okazać większa niż cały zysk jaki Prometeusz w Polsce by przyniósł.
Wszyscy wiedzą, że przez obsuw Prometeusz mniej zarobi. Wie to tak Polski dystrybutor jak i Wytwórnia. Gdyby ktoś stworzył akcję zebrał te kilkadziesiąt tysięcy i zrobił to wcześniej niż 2 miesiące przed światową premierą to mogłoby pójść. Teraz to jest tylko takie gdybanie szczególnie, że i tak wszyscy piszą sobie na forum, ale NIKT nie robi nic co mogłoby zmienić datę premiery.
I tak to obejrzymy z netu więc o co ta awantura. To dziki kraj w którym kariere robią jeb ani bambusi, tacy jak ci dystrybutorzy więc kładźmi na nich pałke. Ja nie mam zamiaru czekać na wejście do kin dłużej niż 24h od premiery w USA. Stawiam im takie ultimatum, po tym czasie ściągam. Najwyżej potem ściągne drugi raz w lepszej wersji.
Mam takie same zdanie. Ale ściągnę dopiero jak wyjdzie wersja TS z dobrą jakością dźwięku i w miarę obrazu. A będę komentował film na forum w sierpniu aby nikomu nie psuć radochy z filmu.
czyli jak? Probujemy cos zrobic zeby premiera byla wtedy kiedy premiera swiatowa czy juz nie ma na to szans i juz jest za pozno? Gadanie nam nic nie da ,a sprobowac nigdy nie zaszkodzi. Co mam podpisac? Ja chce premiere Prometeusza w tym samym czasie co na calym swiecie!
Dobra chłopaki. Ktoś wie gdzie, co i jak trzeba podpisać? Jeżeli nikt nie wie, to lepiej skończyć dyskusję i czekać do 8 lipca(?) :(
Nic nie robimy, oglądamy w necie i robimy bojkot w kinie. Jak nic nie zarobią to Prometeusza 2 wpuszczą do kin w normalnym terminie, albo wcale i wtedy też obejrzymy go na kompie. Nie ma sensu dyskutować z frajerami, trzeba być twardym bo to oni tracą :) Możemy jeszcze na facebook'u zrobić profil mówiący o tym, że dystrybutor to śmieć i po nim cisnąć przy każdym wydanym przez niego filmie, tak samo tutaj.
No to dobrze, frajerzy nic nie zarobią a my ten film i tak obejrzymy. Chcesz dać zarobić komuś kto napluł ci na twarz, potem postawił na nią kupe i rozsmarował to wszystko butem? To powodzenia, ja tam mam swoją dumę. Poza tym nie będe chodził na stare filmy, iść na prometeusza po 2 miesiącach to tak jakby po 15 latach iść na seans pulp fiction.
Nie, no Pulp Fiction nadal trzyma poziom. Ja go oglądałem 5 lat temu i jest the best:) Ja niestety mieszkam a wiosce na mazurach a do kina niestety kawałek mam:( Poczekam na jakiegoś dobrego ripa bo film na to zasługuje. A jak wyjdzie jakaś dobra wersja (R-ka i reżyserka) to kupie i będę miał czyste sumienie że coś wniosłem do prometeusza 2 jak wyjdzie.
Podbije temat bo wszyscy lache na to połozyli....tak gimbusy, najlepiej oglądać z neta , bo za darmo.
Niestety prawda jest taka, że w tej chwili jest już za późno na załatwienie czegokolwiek. Umowy zostały dawno podpisane i nie ma szans, by cokolwiek zmienić. Widz w polsce wciąż jest traktowany niepoważnie, i ciężko cokolwiek na to poradzić.
Co nie znaczy, że nie warto napisać do dystrybutora i pokazać im, co się tutaj dzieje, i jak wielki jest sprzeciw widzów. NIech zobaczą, że swoimi decyzjami sami hodują piratów, z którymi tak bardzo próbują walczyć.
Bo wpuszczenie do kin produkcji, o której już teraz mówi się, że jest największym kinowym wydażeniem tego roku, z prawie 2 miesięcznym opóźnieniem, jest GŁUPOTĄ. I niczym więcej.
Decyzji nie zmienią, ale niech wiedzą, co ludzie o tym myślą
publicrelations_kino@imperial.com.pl
marketing@imperial.com.pl
ślijcie maile pod te adresy i wrzucajcie tu co wam odpowiedzieli
I prośba do pozostałych - chwilowo wstrzymajcie się z wysyłaniem kolejnych maili od siebie. Nie chodzi o to, aby przytłoczyć ich lawiną wiadomości od sfrustrowanych fanów. Jeśli nie doczekamy się odpowiedzi, wówczas będziemy dalej kombinować.
Jestem jak najbardziej za twoją wypowiedzią jak robić premierę to równocześnie we wszystkich krajach a nie olewać premierę w Polsce ze względu na EURO a widzowie i tak by poszli na seans czy są mistrzostwa czy ich nie ma.Ja osobiście mogę olać mecz i pójść do kina
A ja apeluję do HBO, oraz CANAL +, żeby w polsce wyemitowano film przed jego premierą w kinie. 2 miesiące to w sam raz, żeby puszczano stary film w telewizji.
Drodzy Alienofani ;) Możecie sobie apelować i nic Wam to nie da. Jest Was garstka - nie zapełnilibyście nawet średniej wielkości sali kinowej więc dystrybutor ma na Was wylane. Oczywiście życzę Wam szczerze aby marzenie szybszej premiery się Wam spełniło ale musielibyście znaleźć tysięce zwolenników i wspólnie organizować pikiety w stylu protestów ACTA ;)
Wal sie na ryjek pajacu!!!!!!!! :) Przy odrobinie woli , tacy jak ty agenci DOŁU i CHUJNI dawno by dyndali na latarni żałosnie podrygując dolnymi odnózami. Jest wola większości abyś został przy życiu( nędzym i jakze żałosnym) ku uciesze sf gawiedzi......
A więc..........w tanecznych przytupach...........
Gdyby ktoś z państwa miał wątpliwości, podczas tajnego głosowania nad utrzymaniem agenta dołu i chujni przy życiu, ja oczywiście popierałem opcję "na nie". <wtrącił się członek komisji>
Niestety nie dostałem od dystrybutora żadnej odpowiedzi. Przykro mi to mówić, ale po raz kolejny pokazują, w jak głębokim poważaniu mają własnych klientów.
A może podałbyś jakiś adres na który wszyscy moglibyśmy coś napisać w tej sprawie
W sumie to postapiłem jak egoista, bo załatwiłem sobie z dystrybutkiem, żeby przesuną premierę na moje urodziny 20 lipca... ale teraz mam wyrzuty sumienia, widząc jak przeze mnie cierpicie ;) ...Dlatego spróbuje pogadać z dystrybutkiem, żeby zorganizował Wam specjalny pokaz przedpremierowy! ;)
Gdyby chociaż w Imaxie puścili z miesiąc wcześniej, to bym tak mocno już nie płakał... To tylko 5 kin więc można by taki mały wyjątek zrobić :D
Dobra wstawiłem się za Was u Dystrybutora! Zgadza się na seans przedpremierowy ale macie płacić beznyną. Przekazuje Wam cennik: Normalny 20 litrów e95, lub 18l. e98, Ulgowy 13l. e95, lub 12 e98.
ja też już pisałem do nich i to na kilka maili i wciąż nie mam odpowiedzi. Bardzo sobie pojechali z nami
Niech ich osra kangur, pazernych IMPERIALNYCH PICZYWĄSÓW!
Kij wam w oko saurona i kawałek szkła na dodatek
Jak nie wypali im ACTA, to zabiorą się za INDECT, a jak nie to CISPA, PIPA - kto te nazwy wymyśla?:)
http://www.youtube.com/watch?v=Na4KbXEMZk4