PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 189 tys. ocen
6,3 10 1 189077
5,7 63 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Ci którzy twierdzą, że film nie jest obrzydliwy i brutalny mają wypaczoną psychikę, ja się prawie zerzygałem. Czuć klimat prawdziwego Sci-Fi.

jason86

Podaj filmy które źle oceniłem internetowa szujo.

0wner2

wszystkie od a do z

pozdrów mamę i powiedz że innym razem jej zapłacę
ahoj buraku :)

jason86

Haha co za prostak. Ok, możesz już wypie*dalać.

ocenił(a) film na 5
Supernaturall

Jeśli według ciebie jest to przeciętniak to wystaw ocenę 5/10 i zniknij z tego tematu a nie jawnie zaniżaj ocenę filmu wystawiając 1/10 no ku... ludzie, nawet jeśli tobie się nie podobał to pod żadnym wypadkiem ten film nie zasługuje na 1... a potem dziwota że takie klasyki jak Alien nie wychodzą poza 8 bo jakiś matoł wystawił 1/10 tylko dlatego że np nielubi potworków.

Joleke22

Przecież to jest rasowy troll i prowokator.

Joleke22

Norma na FW. Pora się przyzwyczaić.

0wner2

Kupa zawsze jest obrzydliwa,rzygasz nie spozywaj-proste...

Supernaturall

Racja, ale nie wiem jak to się ma do Prometeusza.

ocenił(a) film na 6
0wner2

Dobra przyznam się że Prometeusza obejrzałem i myślałem że jest to warunek konieczny do komentowania ale jak widzę na filmwebie nie za bardzo , dlatego kiedy zauważyłem tego troolla pomyślałem ze też napisze tekst typu - nie oglądałem ale wiem najlepiej :P .
Trollowanie to dość młoda dyscyplina a ty gościu zachowujesz się jakbyś siedział w niej po uszy od milionów lat .
Tak cię tu już wszyscy zjechali że współczuje serdecznie bo chyba jesteś największym pośmiewiskiem filmwebu .
A tak na marginesie to dla mnie film b.dobry a jeśli się komuś nie podobał to trudno z chęcią podyskutuję wierząc że rzeczywiście niektóre akcje to był cios po niżej pasa .

renomaHTR

Stary, ja tutaj nic nie trolluję.

0wner2

ja jebie, jaka agresywna dyskusja. co za "noł-lajfy", pozabijaliby sie o film...