PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189735
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Ten film jest pierdyliard razy lepszy od Avatara, w ogóle nie ma tu czego porównywać !
Naprawdę bardzo polecam a film ściągnąłem se z Chomika w jakości ULTRA HD i w 3D (oczywiście z polskim lektorem).
Moja ocena to 12 na 10 !

Oglądać ku*wa !

Kroth

to napisz chociaż czy są jakieś "łóżkowo-rozbierane sceny" bo jak nie ma to pierd... nie oglądam

Kroth

aha tylko że film robią od nie całego miesiąca......POZDRO.

ocenił(a) film na 6
Kroth

widze ze Cie niezle wy***lo w przyszlosc po tym kwasie :D

ocenił(a) film na 10
Kroth

Zgadzam się! Sam oglądałem film w Ultra HD i 40D. Rozdzielczość 5782x1980. Taki kozak, że czacha mała. A sceny łóżkowe są, nawet kamery w "środku" ;)

morgoth5

Zgadza się. Scott obiecywał bardziej "perwersyjnych" obcych, no i byli!
A sam film znakomity, spodziewam się Oscarów, zwłaszcza jeśli chodzi o znakomite zdjęcia. Oscar należy się też Gigerowi, za brawurowo odegraną, drugoplanową rolę borsuka!
Zdecydowanie rekomenduję ten film. To na prawdę dobre gówno!

użytkownik usunięty
Kroth

film super, przed wczoraj oglądałem, najlepsza ta scena na statku jak obcy demolował cały pokład i połamał mi wszystkie meble pogryzł kota i pobił mi żonę, wersja 8D HYPER HD PLATINUM EDITION w rozdzielczości 23534x34563x34564x23567x12345x64534x32356x666 (no co w końcu 8 wymiarów), to jest to, na szczęście dziś mnie z aresztu wypuścili, no to teraz tylko sprawa w sądzie za posiadanie i czynną napaść na funkcjonariusza i będzie po wszystkim. dobrze że będzie zeznawać charlize, on poświadczy o mojej niewinności.

ocenił(a) film na 8
Kroth

Mnie ciekawi, o czym w mówicie ? O jakim filmie ???? Przecież Obcy wychodzi dopiero za rok ???? Albo ja czegoś nie rozumiem albo o innym filmie gadacie.

mattian23374

HAHAHAH, czy ty naprawdę jesteś taki "tempy" czy tylko udajesz ? xD

Kroth

Chciałem jeszcze tylko dodać że tym polskim lektorem jest Tomasz Knapik ! Tak, to On !
Jego aksamitny głos w tym filmie jest jak miód w uszach !

Słuchać ku*wa !

Kroth

W polskiej wersji filmu jest też dodatkowa scena w której Knapik uzbrojony w karabin Ak-47 ostrzeliwuje się przed potworami z okien mazurskiej leśniczówki. Towarzyszą mu uzbrojeni w koktaile mołotowa i dwururki Tomasz Karolak i Muniek Staszczuk. Nie powiem, który zginie bo popsuje wam oglądanie filmu, ale dwaj z nich przeżyli i uciekli pontonem.