PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189735
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Reżyseria : Ridley Scott
Obsada : Charlize Theron ,Patrick Wilson,Idris Elba I Guy Pearce -> tu wszystko gra :D
ALE !
Lekko niepokoją mnie scenarzyści !.Jeden z nich nie wiem ,czy przy tak dużym projekcie jakim jest "Prometeusz" spełni wymagania widzów ,a jak na razie scenariusz napisał do filmu "Najczarniejsza Godzina " ,który w Polskich kinach będzie w lutym ,a jak na razie IMDB głosi ,że wypadł średnio,więc nie wiem ,czy po prostu da sobie radę ,drugi jest znany bardziej jako producent takich filmów jak "Star Trek" ,jest też scenarzystą serialów np: "Zagubieni",oraz "Awatar : Legenda Aanga", w 2011 napisał scenariusz do filmu "Kowboje i Obcy" ,które wypadły średnio .Po prostu nie mogą tego spartolić !!!!!!!

Dymiano

racja jak to zrobią to osobiście im spartole!

ocenił(a) film na 6
Dymiano

Nie wiem stary, jak to wyjdzie? Ale wiem jedno, Obcy to megatrudny temat. Oczekiwania wobec tego filmu również megaz*******e. Należy pamiętać, iż wedle obietnic Prometeusz ma trzymać klimat Aliena...I wszystko jasne :) Dużo ryzykują.

ocenił(a) film na 7
Dymiano

Nie chce nowego tematu zakłądać, więc napisze tu. Guy Pearce zagra tylko...minutę.

http://www.prometheusnews.net/movie/guy-pierce-discusses-prometheus-role/

Charism

Dymiano zapomniałeś o Michaelu Fassbenderze to aktor jest również wart uwagi:)

Dymiano

i o panu nazwiskiem Emun Elliott :P:P godny zauważenia :D

ocenił(a) film na 7
Dymiano

A jak w końcu z Benem Fosterem? Jedni mówią, że dołączył do obsady, tutaj nigdzie go nie widzę...