1.Prometeus
Co to ma być – to nie ma nic wspólnego z filmem: Obcy 8 Pasażer Nostromo
Jest to kolejny film w tym roku który został przereklamowany
- SkyLine
- Iron Sky
-BattleShips : Bitwa o Ziemie
Jak zwykle zawiodłem się po zwiastunach , miały to być spektakularne filmy , a
wyszło jak zwykle – dno
Filmy fantastyczne umarły w 2012r ,całe szczęście że obejrzałem te filmy w
Internecie , niż miałbym wydać kasę w kinie na takie badziewie
No właśnie ty masz problemy z tej dziedziny nauki, gdzie żeś był na lekcjach gdy pani z wami to wałkowała? Jesteś takim idiotą czy tylko udajesz? Weź przeczytaj jeszcze 20 razy to co napisałem to może dojdziesz do tego co chciałem przekazać.
Inteligentna wypowiedź, muszę ją dogłębnie zanalizować zanim znajdę właściwe słowa by odpowiednio odpowiedzieć. Daj mi trochę czasu.
zostałeś najgłupszym użytkownikiem internetu, gratulacje. serio, większego głupka nie spotkałem
czyli są jeszcze głupsi od ciebie? nawet nie żartuj. i zrób coś ze sobą chłopie, ogarnij się, nie wiem. idź do łazienki, przyciśnij jaja do umywalki i spójrz w lustro. przemyśl swoje życie, swoje zachowanie i aktywność społeczną
Moja aktywność społeczna nie ma żadnego związku z tym co robię na fw. To co robię na fw to są jakieś jaja, dostosowuję się do tutejszego poziomu. Jeśli chcesz zobaczyć prawdziwych zj*bów to wejdź na mojego bloga i poczytaj od początku.
to nie są żadne jaja, tylko chlew i prostackie chamstwo. szczęśliwi ludzie z poukładaniem w głowie nie robią takich rzeczy, także życzę szczęścia
Teraz widzicie co to znaczy chlew. Ale jak inni robią tu chlew pisząc debilne komentarze bez żadnej argumentacji to niby chlew nie jest co? Albo dają 1/10 bo "nie podobał mi się kalmar" przez co psują ranking i oceny są tu niewiarygodne.
najwyraźniej nie rozumiesz znaczenia tego słowa, bo chlew to robienie syfu w komentarzach, obrzucanie ludzi mięchem. nie ma to żadnego związku z czyjąś, nawet najbardziej skrajną oceną. to jest właśnie to, to jest cecha zbiorcza userów fw, problem z akceptacją opinii innych. niech ludzie przyznają 10tki śmieciowym produkcjom i 1ki arcydziełom, ich sprawa. żyjemy w demokratycznym kraju, niech każdy ma swoje zdanie. ty natomiast najwyraźniej masz z tym jakiś problem. gdy ktoś odbiera świat inaczej, mieszasz go z gównem, dając przy tym popis wielkiego chamstwa. zastanów się dlaczego
Chlew to niszczenie rankingu i pisanie debilnych opinii bez jakiegokolwiek poparcia merytorycznymi argumentami. Chlew to mieszanie ludziom w głowach w ten sposób i odstraszanie ich od oglądania dobrego filmu.
czyste frajerstwo z twojej strony,
po raz kolejny wygłupić się a następnie próbować umywać rączki swoim pozerstwem.
Zawsze było rzetelniejszym źródłem niż ta parodia portalu filmweb. Wystarczy porównać oceny na IMDb takich filmów jak Watchmen, Kick Ass, Drive z ocenami na fw.
"Zawsze było rzetelniejszym źródłem"
Skoro tak mówisz to Avatar jest lepszy od Drive.
454,885 głosów kontra 191,365. No i jeszcze metacritics.....
To, że zawsze był rzetelniejszym źródłem od fw, nie oznacza, że jest rzetelnym. Avatar to pokaz efektów specjalnych, z filmem ma mało wspólnego, już o tym milion razy gadaliśmy, więc po co znów zaczynasz temat?
hahahahahahahahahahahah
PS: ten drive doczeka się ode mnie podobnej noty co Natural Born Killers
frajer z ciebie :) wiele rzeczy masz w dupie, a jakoś ciągle widzę cię na tym portalu, nawet moje oceny oglądasz i o nich piszesz - a przeciesz "masz je w dupie"
może to pojęcie ma dla ciebie odwrotne znaczenie? Może kojarzy ci się z czymś przyjemnym?
Coś często używasz tego zwrotu.... podejrzane...
Haha. Pierwszy raz od roku wszedłem na twój profil by zobaczyć co tam słychać u znajomego trolla, a ty się łudzisz, że nie mam w dupie twojego zdania?
czyli nie widziałeś nawet jeszcze tego filmu? ja pierd-olę. skąd się biorą tacy ludzie
mistrzowska odpowiedź. niektóre posty są tak głupie, że można już tylko je przemilczeć
najpierw zachwycałeś się Baby Dol, potem Skylinem... ale teraz przeszedłeś samego siebie tym tekstem
ponieważ najprawdopodobniej jednak masz 12 lat i mieszkasz na wsi to ci wskażę o który chodzi:
"Nie widziałem ale wiem co w nim jest i na bank jest arcydziełem."
Nie dość, że jesteś trollem i debilem to jeszcze kłamcą. Zachwycałem się Skylinem? Poj*bało cię? To było gówno. A Babydoll jest zajebiście seksowna.
to jest albo bardzo kiepska prowokacja, albo najgłupsza wypowiedź jaką czytałem w życiu - szczerze. mam nadzieję, że to pierwsze
Skoro wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że Prometeusz jest arcydziełem, to niby czemu miałbym tak nie zakładać?
To miałbyć z założenia ambitny film SF,arcydzieło na miarę pierwszej części "Obcego" a wyszło długie,nudne,pozbawione napięcia i atmosfery filmidło z masą głupot na czele ,spotykanych w filmach SF klasy "B".