Propozycja na piątkowy wieczór, której tytuł na pewno sprawił trudności polskiemu dystrybutorowi. Przeżyty? Ocalały? Ocaleniec? Nie, zbytnio zalatuje Senatem... Aaa tam, dajmy "Przeżyć" i fajrant :D Co do samej treści, miejmy nadzieję, że wspomniane w zarysie "krwiożercze stwory" nie okażą się zapożyczonymi z "Ziemskiej apokalipsy" niewidzialnymi kameleonami "strzelającymi" z Painta. W rolach głównych znana z filmu "Saga - Przekleństwo cienia" imienniczka naszej koleżanki z klubu Danielle "Elfka" Chuchran oraz sam Kevin "Herkules" Sorbo.
Wszystkich chętnych na wspólny seans z komentowaniem zapraszamy przed ekrany już w piątek, 02.10 - emisja o 20:00 na antenie Tv4.
Oczywiście nie ma tam żadnych innych zwierząt oprócz koni i tych... cosiów zmutowanych
Fajny ten stwór! Buta chciał pani zdjąć. Wspięła się na górę, a na konia nie potrafi
Jednego dnia przebyła co najmniej 48 km w górskim terenie. To ma sens tylko wtedy gdy ich dzień jest dłuższy od naszego. Miałem wrażenia że koń był podkuty. Samopodkuwające Konie!!
Ech w sumie koń w Skyrim potrafił poruszać się dość pokracznie w górskim terenie,
Przegapiłem tę scenę. Tak to jest jak się nie ogląda w towarzystwie i nie komentuje na żywo. :-(
W to ze ludzie zyjac 400 lat pod ziemia zmienili sie w zdegenerowanych kanibali jeszcze moglbym uwierzyc, ale ze w ok. 16 pokolen wyksztalcili jakies wielkie rogi to juz bajka xD
Final troche niemrawy ale ogolne wrazenie niezle. Fajne kostiumy potworow i ladna blondynka. Muzyka na plus, fabula w wiekszosci zapozyczona z "After Earth". 6/10.
Odnoszę wrażenie, że wymiękliście - i nie dooglądaliście do końca. Komentarze dotyczą 2/3 filmu, potem są zdawkowe, wreszcie w ogóle ich nie ma. Wniosek stąd wysnuwam taki, że wprawdzie oglądałem rok później niż Wy, nie uczestniczyłem w komentowaniu na żywo, ale przerwałem seans dokładnie w tym samym momencie. :P