2 maja 2014 o 16:46 dodałem plakat do ów filmu. Weryfikator, niejaki pan Pinokio odrzucił bez
wyraźnego powodu dodany przeze mnie materiał. Dziś dowiaduję się że dodany został "Pierwszy
plakat filmu" dokładnie 3 dni temu - taki sam plakat jaki chciałem dodać ponad 3 miesiące temu.
Świetną politykę dodawania materiałów prowadzą co niektórzy "weryfikatorzy"...
Dlatego zdziwiłem się że tu nic nie ma o tym filmie.
Arcydzieło to to nie jest ale oglądałem ostatnio "Saga, Curse of the Shadow" i przeglądając "dokonania" Danielle Chuchran trafiłem na "Survivor" niestety nie przez filmweb'a
Ja już dawno darowałem sobie dodawanie czegokolwiek na filmweb.
W 9/10 było odrzucane a tydzień później pojawiało się to samo dodane przez kogoś innego.
Żenada.
Nie mój, ale rzeczywiście w sieci już jest film z polskim lektorem :C a tutaj jeszcze daty premiery nie ma
Na moim starym koncie, do którego zgubiłem hasło także dodałem biografię kilku mniej znanych aktorów. Wszystkie zostały odrzucone, mimo, że dawałem źródła. Od tamtej pory nic nie dodaje. Nie ma sensu.
Może jacyś znajomi przechwytują w tym czasie materiały i nabijają punkty? Rzetelni weryfikatorzy na tym portalu są w mniejszości.
Pinokio niejednemu/niejednej dodającemu zaszedł za skórę. nie przejmuj się nim i dodawaj dalej. nawet nie dyskutuj z nim, bo i tak stwierdzi, że to on ma rację, jego jest racja i jego racja jest najmojsza, a ty się mylisz. nie warto się z nim spierać, bo człowiek tylko coraz bardziej nerwowy jest. ja już jakiś czas temu sobie odpuściłem i mam się całkiem dobrze