PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4095}

Przed wschodem słońca

Before Sunrise
1995
7,7 57 tys. ocen
7,7 10 1 56867
8,3 63 krytyków
Przed wschodem słońca
powrót do forum filmu Przed wschodem słońca

"Przed zachodem slonca" widzialam wiele lat temu, urzek? mnie, dialogii, sceny, atmosfera, Tak,..atmosfera przede wszystkim... Wiele lat póz.niej powsta? film "Przed wschodem s?onca" czekajac na "niego".. dorasta?am jakby równoczesnie z postaciami, tak jak i ich z.ycie naznaczyl los, codziennosc', mi?os'ci, inni ludzie, tak tez. i moje zmieni?o sie; od chwili gdy oglla;da?am pierwsza; cze;s'c' tej "opowies'ci", sta;d tez 'tematyka" drugiej cze;sci znowu sta?a mi sie; bliska..
Mysle, z.e ten film rozczaruje ludzi, którzy licza; na szybka akcje;, moze równiez. nie wystarczaja;co wprowadzi w klimat tych którzy nie widzieli "przed wschodem s?on'ca" (sta;d zdecydowanie polecam obejrzec' najpier ten film,a najlepiej dopiero po kilku miesiacach u mnie mine;?o kilka lat w?azcyc' "kontynuacje;"), Przede wszystkim to film dla tych co "za czyms' ,za Kims' te;sknia;, za osoba; ?, za magia; w zwiazku?, za czyms' niezwyk?ym. Czasem tak ?atwo jest sie; pomylic', rozmina;c', i spe;dzic' zycie obok kogos' "NIE TEGO"..