"Przed zachodem slonca" widzialam wiele lat temu, urzek? mnie, dialogii, sceny, atmosfera, Tak,..atmosfera przede wszystkim... Wiele lat póz.niej powsta? film "Przed wschodem s?onca" czekajac na "niego".. dorasta?am jakby równoczesnie z postaciami, tak jak i ich z.ycie naznaczyl los, codziennosc', mi?os'ci, inni ludzie, tak tez. i moje zmieni?o sie; od chwili gdy oglla;da?am pierwsza; cze;s'c' tej "opowies'ci", sta;d tez 'tematyka" drugiej cze;sci znowu sta?a mi sie; bliska..
Mysle, z.e ten film rozczaruje ludzi, którzy licza; na szybka akcje;, moze równiez. nie wystarczaja;co wprowadzi w klimat tych którzy nie widzieli "przed wschodem s?on'ca" (sta;d zdecydowanie polecam obejrzec' najpier ten film,a najlepiej dopiero po kilku miesiacach u mnie mine;?o kilka lat w?azcyc' "kontynuacje;"), Przede wszystkim to film dla tych co "za czyms' ,za Kims' te;sknia;, za osoba; ?, za magia; w zwiazku?, za czyms' niezwyk?ym. Czasem tak ?atwo jest sie; pomylic', rozmina;c', i spe;dzic' zycie obok kogos' "NIE TEGO"..