Przeklęta

Cursed
2005
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 12173
3,8 12 krytyków
Przeklęta
powrót do forum filmu Przeklęta

Świetny!!!

ocenił(a) film na 3

Film właściwie mogę ocenić na dwóch płaszczyznach. jako horror film dostałby nędzny dopek, ponieważ w tej kategorii nie sprawdza się zupełnie. natomiast jako komedia film udał się kapitalnie. Oglądałem go podczas nocy horrorów w mulitikinie i uśmiałem się nieziemsko:D Z resztą to dobrze, że Wes zrobił taki a nie inny film- motyw wilkołaków jest tak ograny, że nic strasznego ni odkrywczego by nie wykrzesał, dlatego podszedł do tematu w sposób pobłażliwy i zrobił naprawdę świetną komedyjkę:D Niektóre motywy sa tak głupie ( w pozytywnym sensie ) że po prostu nie można nie skwitować ich śmiechem. Jeśli ktoś nastawia się na straszny horror- odradzam, jeśli natomiast chcecie obejrzeć z przyjaciólmi lekki, śmiechowy filmik to naprawdę polecam:D ja uśmiałem się tak na filmie po raz pierwszy od czasów Evil Dead2:D

ocenił(a) film na 6
Damnit

To prawda:) Zgodze sie:) Na horror stulecia niech nikt nie liczy, ale komedia jest z tego tak rewelacyjna, ze az plakac ze smichu mozna:0 Taki jest moim zdaniem zamysl tworcy i sie udalo:) No i Michael Rosenbaum i rewelacyjny Joshua Jackson:)