Rozumiem ze było kilka elementów które śmiesznie wyglądały ale było ich tylko kilka na cały film. Ogólnie nie był taki zły a nawet fajny. Rozumiem ze można powiedzieć że komuś sie nie podobał ale ludzie którzy określaja ten film "KOMPLETNYM DNEM czy TOTALNĄ PORAŻKĄ" według mnie mają jakies kompleksy i przypieprzają sie do wszystkiego. To jest żałosne, naprawde.
W takim razie zalosne jest tez to, ze tak okreslasz ludzi ktorzy nie dali fimowi 9 (tak jak ty).
z tą oceną to moze serio przesadziłem ale nie naskoczyłem na ludzi ktorzy dali mu niską ocenę ale na tych ktorzy wypowiadają sie o tym filmie tak jakby im zrobil coś złego. wez to na poprawke!
Dałeś filmowi ocene 7/10. Ja daje taką ocenę filmom dośc dobrym. Staram się być surowy. Ale tego gniota to nawet nie ma co oceniać. Film to kompletne dno, przypomina jakis tantedny serial typu: Czarownica-złośnica. W/g mnie 3/10.
negroz gratuluje gustu!!!!biorąc pod uwage,że w ulubionych masz drużyne A twoje wypowiedzi w tym kontekśćie są śmieszne...
MASZ WATY DO DRUZYNY A ! TY BANDYTO ! ZNAWCO OD SIDMIU I POL BOLESCI DOSTOJNY DUPKU ZA 2 zlote !
Wszsytko zdzierze ale nikt nie bedzie szykanowal ani ironizowal HANIBBAL ,BA BARRACUSA ,Buzki i murdocka !