Przeklęta

Cursed
2005
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 12173
3,8 12 krytyków
Przeklęta
powrót do forum filmu Przeklęta

Rozumiem ze było kilka elementów które śmiesznie wyglądały ale było ich tylko kilka na cały film. Ogólnie nie był taki zły a nawet fajny. Rozumiem ze można powiedzieć że komuś sie nie podobał ale ludzie którzy określaja ten film "KOMPLETNYM DNEM czy TOTALNĄ PORAŻKĄ" według mnie mają jakies kompleksy i przypieprzają sie do wszystkiego. To jest żałosne, naprawde.

ocenił(a) film na 1
Xander

W takim razie zalosne jest tez to, ze tak okreslasz ludzi ktorzy nie dali fimowi 9 (tak jak ty).

ocenił(a) film na 7
Nierika

z tą oceną to moze serio przesadziłem ale nie naskoczyłem na ludzi ktorzy dali mu niską ocenę ale na tych ktorzy wypowiadają sie o tym filmie tak jakby im zrobil coś złego. wez to na poprawke!

ocenił(a) film na 2
Xander

no ja tam jednka wole ambitnijesze kino...

ocenił(a) film na 2
Xander

Dałeś filmowi ocene 7/10. Ja daje taką ocenę filmom dośc dobrym. Staram się być surowy. Ale tego gniota to nawet nie ma co oceniać. Film to kompletne dno, przypomina jakis tantedny serial typu: Czarownica-złośnica. W/g mnie 3/10.

negroz

negroz gratuluje gustu!!!!biorąc pod uwage,że w ulubionych masz drużyne A twoje wypowiedzi w tym kontekśćie są śmieszne...

afarafif

MASZ WATY DO DRUZYNY A ! TY BANDYTO ! ZNAWCO OD SIDMIU I POL BOLESCI DOSTOJNY DUPKU ZA 2 zlote !
Wszsytko zdzierze ale nikt nie bedzie szykanowal ani ironizowal HANIBBAL ,BA BARRACUSA ,Buzki i murdocka !

InsanE_RabbiT

oh, shit... fight of the two greatest idiots :|