Przeklęta

Cursed
2005
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 12173
3,8 12 krytyków
Przeklęta
powrót do forum filmu Przeklęta

-TAndeta jakiej nigdy nie widzialem , szcególnie sie uśmialem jak ten wilkolak pokazał im fakera-no dziadostwo wygladał jak kukła z teatru lalel!!nie polecam 0,2712/10-TO MOJA OCENA tego gówna.(pewnie i tak za wysoka)

ocenił(a) film na 7
Higher

Człowieku, nie przesadzaj... Co drugi człowiek na Filmwebie pisze co chwila: "najgorsze gówno, jakie widziałem, bardziej dennego filmu nie znam" itd. No kurcze! Za 10 minut napiszesz tak samo o jakimś innym filmie, a potem o następnym i tak w kółko. Co chwilę znajdujecie "najgorsze gówno, jakie widzieliście". Taki film to się znajduje tylko jeden w życiu! Rozumiem, że "Cursed" może się komuś nie podobać (ja osobiście uważam, że jest przeciętny, ale niezły), ale żeby pisać od razu "dno"... A wygląd wilkołaków, no cóż... Jest zazwyczaj dość podobny w większości horrorów, w tym akurat nie odbiegał od normy. To może być dla niektórych wada, że nic nowatorskiego nie wymyślono, ale gdyby wyglądały jakoś dziwacznie, to by pewnie pisali, że jest "niezgodny z kanonem", "za bardzo wydumany" czy coś takiego. Więc lepiej niech będzie jak jest...