Przeklęta

Cursed
2005
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 12173
3,8 12 krytyków
Przeklęta
powrót do forum filmu Przeklęta

Film ma swój klimat,potrafi postraszyć i świetnie się go ogląda i do niego wraca...Christina Ricci tylko dodaje temu filmowi jakości,żałuję że film był taki krótki bo wilkołaki to moje ulubione stwory...Chcecie prawdziwych wilkołaków i prawdziwie strasznego horroru to obejrzyjcie ,,Skowyt 1"...Sam widziałem mnóstwo filmów bo jestem fanem wszystkich ciekawych filmów i dużo oglądam,ale wydając opinię kieruję się intuicja,wrażeniem,szczególnie ,,drugim"\po drugim obejrzeniu!\.
Film przyjemny,gorąco polecam!!!

użytkownik usunięty
GGGGG_2005

może i masz rację ale jak się taki syf ogląda to na 2 raz się ochoty nie ma

ocenił(a) film na 1
GGGGG_2005

potrafi straszyc ?
hahahaha :d usmialam sie xd tak samo jak na samym filmie ..
zenada ..
1/10

ocenił(a) film na 6
GGGGG_2005

owszem, na poczatku zapowiadalo sie bardzo fajnie, ale w trakcie co raz bardziej mi sie nie podobalo..taki sobie..

ocenił(a) film na 6
db2

no moge powiedziec, ze pod koniec lepiej sie rozwinelo.. ;]

ocenił(a) film na 2
GGGGG_2005

Niestety, nie mogę się z tobą zgodzić. Film był naprawdę kiepski.. elementy grozy?! Wampir pokazujący środkowy palec to nie jest chyba najstraszniejszy obraz, jaki można sobie wyobrazić... to nie jest nawet komiczne, tylko żałosne. Ja dałam 3/10, ale to tylko dlatego, że widziałam po prostu jeszcze gorsze filmy od tego :PP

GGGGG_2005

Do tej pory uważałam, że Ricci w obsadzie może oznaczać że film jest wart obejrzenia. Jednak rozczarowałam się. Moja ulubiona aktorka nie uratowała tego dennego filmidła. Fabuła oklepana, bohaterowie bez charakteru, bez sensu... a co więcej film widziałam dwa razy... pierwszy raz w dodatku wyleciał mi z pamięci, gdy sięgnęłam drugi raz po to coś, przypomniało mi sie, że już to widziałam. 2/10 wg. mnie. Przykro mi ...Christino R =E

ocenił(a) film na 8
jestkompotjestimpreza

film jest naprawde spoko, 7/10 da sie obejrzec

GGGGG_2005

tez go polecam ogladałem ten film z ok 15 razy :) ten film ma swój klimat :) :)