Kto śpiewa te piosenke, ktora gra Winona na gitarze i spiewa z Angelina? Tytul to chyba downtown, prawda? A wykonawca? To nie moje czasy niestety, a wersje piosenki pamietam tylko z reklami mleka Białe, ktora kiedys leciala w tv.. dzieki za pomoc z gory i dolu
Petula Clark-Downtown
Jak ktoś będzie miał problem ze znalezieniem tej piosenki, to niech się odezwie, mam ją.
wcaaaale sie nie pogniewam jak do mnie tez przez przypadek wyslesz:D mam nadzieje, ze nie sprawi Ci to problemu bo moze sobbie zapisales w wyslanych i wystarcy przekazac:P z gory dziekuje:* a adres to kasia1808@o2.pl
Natalko,ja bym jeszcze prosila pioseneczke ladnie:D justynexhc@o2.pl bede dzwieczna,kwiatki z drutu.jeszcze mozesz przeslac ksiazke,bo tez poszukuje:D (chodzi o "Przerwana..."Kaysen)
za pioseneczke oczywiscie dziekuje:D
a co do ksiazki to eeehhh jak w koncu ktos mi przesle to Ci przesle,hehe:)
O.K. Jak ja znajdę pierwsza, to też Ci mogę przesłać. Transakcja opierająca się na wzajemnym zaufaniu :P.
Ooooooooooo ja też sie załapie? ;p Nie masz już dość wysyłania? xP Nie? To i plixam!!! pozdrawiam :) asiulalol@o2.pl
No ja też mam mały problem, więc jeśli to jeszcze aktualne to bym też prosiła:)I z góry wielki dzienks joka5m@op.pl
Witam, nie wiem czy nadal jest szansa na przesłanie tej piosenki, jeśli tak to bardzo będę wdzięczna gosia1@icpnet.pl
A tak poza tym widzę, że koleżanka również słucha DM:) Pozdrawiam i z góry dziękuję
Witam:)jestem nowa, ale nie tak bardzo...też bardzo proszę o ten kawałek;)lucekk20@interia.pl dzięki
Przepraszam? Czy ja tez moge o nia poprosic?:) Bylabym bardzo wdzieczna:)
czlowiekwberecie@gmail.com
Ooooooooooo ja też sie załapie? ;p Nie masz już dość wysyłania? xP Nie? To i plixam!!! pozdrawiam :) asiulalol@o2.pl
Nie mam dość wysyłania, spokojnie ;-). Jednak teraz nie mam dostępu do swojego komputera. Wyślę Ci najpóźniej w niedzielę.
dziękuję bardzo :** Można na Ciebie liczyć ;) A piosenka świetna.. :) Już ją lubię ;pp pozdrawiam i dziękuję jeszce raz:*
Natalia, podziwiam Twoją cierpliwość:)
Gdyby to nie był problem, mogłabyś jeszcze przesłać na jesion_m@wp.pl?
No to jestem następna z tą prośbą, z góry dziękuję za przesłanie tego utowru ewelisia.ch@wp.pl
A czy ja tez mogłabym prosić o piosenkę o ile to nie problem dla Ciebie? madziols@op.pl Dziękuję bardzo z góry.
Tobi.
No ja też mam mały problem, więc jeśli to jeszcze aktualne to bym też prosiła:)I z góry wielki dzienks joka5m@op.pl
Natalia jesteś naprawdę wielka xP tzn. wiesz super x))
hehe :D podziwiam Cię za tą pomoc i cierpliwość:D
pozdrawiam wszystkich x) :*
Czy ja też mogę prosić??;) olenkas3@buziaczek.pl z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam ;)
książkę można znaleść na allegro :) co jakiś czas się pojawia, jak się jest wytrwałym to można zostać szczęśliwym posiadaczem ;]