Kto śpiewa te piosenke, ktora gra Winona na gitarze i spiewa z Angelina? Tytul to chyba downtown, prawda? A wykonawca? To nie moje czasy niestety, a wersje piosenki pamietam tylko z reklami mleka Białe, ktora kiedys leciala w tv.. dzieki za pomoc z gory i dolu
Mogłabym też prosić o tą piosenke?? szukam wszedzie i nie moge znaleźć.. moj email: triane01@o2.pl :) z góry dziekuje ;]
Witam,Natalko,podziwiam Twoją życzliwość. Jeżeli to jeszcze możliwe to ja też proszę o przesłanie tej piosenki na:ola326@vp.pl Pozdrawiam.
Witam,Natalko podziwiam Twoją życzliwość i jeśli to jeszcze możliwe to ja też proszę o przesłanie tej piosenki na: ola326@vp.pl Pozdrawiam.
oo ja właśnie obejrzałam film i jestem pod wrażeniem :) też poproszę o piosenkę : gamarta@o2.pl dziękuję :*
hm ja tez bym bardzo prosila:] orbit007@op.pl dzieki z gory:) pozdrawiam cieplutko! agnieszka
ej, bez kitu x) Widze, ze Natalia ma wziecie ;) Ja filmu niestety nie miałam okazji jeszcze oglądnąć, leciał nawet wczoraj w tv, ale nie miałam warunków, ażeby się na nim skupić, więc wole sobie ściągnąć :)
Hmm... czy mogłabym również prosić o tę pieśń ? x) jakby coś to - levis2@autograf.pl
Ja też bym bardzo prosiła o tę piosenkę, jeśli tylko znajdziesz chwilę, żeby mi ją wysłać. Mój mail to: marta_to_ja@poczta.onet.pl
jeśli można to ja też bardzo chciałabym piosenke... moj e-mail to asia-wutkowska@o2.pl z góry wielkie dzięki :)
jeśli można to ja też bardzo chciałabym piosenke... moj e-mail to asia-wutkowska@o2.pl z góry wielkie dzięki :)
natalio jeśli nie będziesz miała dość wysyłania może ja też załapię się na piosenkę petuli ??? proszęęęę :)
czytadela@o2.pl
ja również poproszę piosenkę, jeśli to nie jest żaden problem. (:
madamee16@wp.pl
z góry dziękuję. i to bardzo.!
Widzę, że się rozkręciliście. Powysyłałam, bo to dla mnie żaden problem. Zajęło mi tylko 5 minut (i przy okazji odwaliłam dobre uczynki na najbliższy rok xD), ale Saimon już dwa razy podał w tym temacie link do piosenki ;-).
wielkie dzięki za piosenkę.
a może ktoś z Was ma piosenkę, przy której m.in. Angelina (Lisa) malowała paznokcie Winonie (Susannie)?
Mam pytanie, jaki jest tytuł lub kto wykonuje piosenkę; słyszałam ją niedawno na RMFie, oprócz wykonawcy śpiewa tam też chór dziecięcy, przez co w brzmieniu jest nieco podobna do "Another Brick In The Wall". Niestety nic więcej nie wiem o tej piosence. Czy ktoś mógłby mi pomóc?
bardzo prosze o przeslanie mi tez tej piosenki na maila: marta00@onet.eu z gory dziekuje. probowalam ja znalezc ale wszedzie jest brak zrodla:/