Niezły, ale niestety przewidywalny do bólu. Można było przewidzieć każdy ruch bohaterów, a w pewnym momencie też zakończenie. Powielanie schematów w głównej fabule(dom na odludziu, grupa nastolatków) jak i w scenach mających na celu wystraszyć widza (scena z samoistnie zapalającymi się światłami samochodu). Nieracjonalność zachowań słabo zarysowanych postaci raziła. Myślę, że realizacja filmu dobra, niestety na podstawie kiepskiego scenariusza. Ani przez moment widz nie myśli, że będzie ciekawie...
Poprawny, aczkolwiek przyjemnie się oglądało...Niezły dźwięk, obraz i montaż. Trochę prosty w fabule, ale nastawiłem się na coś jeszcze prostszego.
7-/10
"...Wkrótce odkryje sekret tak mroczny, że śmierć rzeczywiście wydaje się przy nim wybawieniem" - ten fragment opisu zachęcił mnie do obejrzenia. Mialo byc fajnie, wyszlo jak zwykle.
Słaby chyba żartujesz on jest zajebiaszczy.
Cudowne piękne aktorki, napięcie i strach. To jest charakterystyka Przesilenia.
Powiem szczerze oglądalem go lekko po północy i w niektórych momentach miałem gęsią skórkę, a ta scena gdy główna bohaterka przyklada rękę do błotnistego śladu ręki na szybie i nagle ta ręka tłucze ta szybę jest genialna... aż drygłem przy niej.