ciagle to samo tylko ze za kazdym razem jest coraz gorzej. Film nudny bez przewijania sie nie obeszło:) 4/10 jak by sie dało wystawic
To po co ogladasz takie filmy????? Cego ty sie spodziewasz po filmach w ktorych tak jak ktos zauwazyl wczesniej "grupa nastolatkow wyjezdza na ferie... i dale juz sami wiecie co" itp? Przeciez wiadomo, ze to nie bedzie film zaslugujacy na oskara tylko zwykle, momentami krwawe i czasami proste wrecz kino. Znana historia tylko sposoby zabijania inne. Zreszta ten film Solstice sie do nich nie zalicza bo tu nikt nie ginie. Wiec zarzuty rowniez nie uzasadnione masz. Mi sie tam film podobal 7,5/10
Jak twoim zdaniem wiadomo że nie bedzie zasługiwał to czemu określasz film jako bardzo dobry, bardzo dobre filmy zasługuja na oskara he dobrze ze nie dałes 10/10 :]
hah dlaczego odrazu 'przeciez wiadomo'? a moze wlasnie nie wiadomo ! ja tam ogladam "horrory" już praktycznie wszystkie które mi w ręce wpadną, czasem się pośmiać można np. z wegezombie(day of the dead) w końcu mam nadzieje, że trafię na jakiś bardzo bardzo fajny :) nikt nie ginie tylko zginął.. to prawie to samo :P zależy od której strony pokazują