Przetrwanie

The Grey
2011
6,4 65 tys. ocen
6,4 10 1 65301
5,9 18 krytyków
Przetrwanie
powrót do forum filmu Przetrwanie

No wiec w skrócie spodziewalem sie fajnego filmu walki o przetrwanie w prawdziwym tego słowa znaczeniu a tu widze pare osób które ocalały ida ida ida pala ognisko aby odgonic wilki,ida pala nastepne,i znowu nastepne od czasu do czasu załatwioa jakiegos wilka i dalej pala ogniska i tak w kółko az do zakonczenia filmu no zupełnie niewiem czy do zakonczenia bo film wyłaczyłem po 1h i 20 minutach ale to chyba i tak zadługo aby ogladac rozmowy przy ognisku nudne monotonne na siłe przedłuzane.Jezeli przez tyle czasu widze cały czas to samo tzn:Wilki,Ognisko,Wilki,Ognisko po co to krecic.Ciesze sie chociarz ze w domu to ogladałem za free bo jak miałbym zapłacic za kino z dziewczyna to bym sie załamał ona zreszta tez.Ja wiem ze ten film mial pokazac zachowanie ludzi w ekstramalnej sytuacji ale dlaczego w tak nudny sposób.Scenariusz napisany na kolanie Wilki i Ogniska co chwile i tak do konca filmu tylko tyle mozna bylo wymyslec.Odradzam ten film kazdemu chyba ze w domu przy piwku aby sam sie przekonal ze niewarto a moze warto tylko mnie ten film zmeczył tak czy owak nieidzcie na to do kina:).Pozdrawiam