Byłem w kinie z Żoną. I trochę rozczarowanie, nie da się tu tego porównać do Jeszcze dalej niż północ. Nie śmialiśmy się tak często i do rozpuku. Sala też raczej drętwo. Nie mogę więc potwierdzić tych och i ah. A można było z tej fabuły i z takim duetem wycisnąć więcej i śmieszniejszych sytuacji.
Widocznie kiepską miałeś salę kinową, podczas seansu, na którym ja byłam, cała sala śmiała się jak szalona :)
Co ty gadasz ?! Nie było dawno tak dobrej komedi... Może poprostu nie rozumiałeś ? albo kiepskie napisy były, no albo twój gust...
Dla mnie 8/10 Polecam
No pewnie. Że się komuś film nie spodobał = nie zrozumiał go.
Tak jakby nie docierało do pewnych ludzi,
że ktoś MOŻE zrozumiec dany film i jednoczesnie nie byc jego fanem?
wszystko dociera, tylko poprostu nie rozumiem jak kogoś to może nie bawić, no ale tłumacze sobie to tym że może ktoś nie rozumie humoru francuskiego.. dalej w to nie mam zamiaru wnikać bo każdy ma prawo do swojej oceny.. ja tylko skomentowałem to że albo kiepska sala kinowa albo napisy były źle opracowane, ale ja mam to szczęście że rozumiem prawie wszystko bez napisów także może dlatego to jest dla mnie bardziej wyraziste :) eot
komedia rewelacyjna :) :) :) byłam z koleżanką która nie lubi komedii i po raz pierwszy oglądała film z Danym m.in. i powiem Wam, że dała radę ;) chichotałyśmy non stop :) aż łzy musiałam wycierać, ona z resztą też :) po wyjściu z kina strasznie bolały nas policzki, oczywiście od śmiechu :) polecam polecam polecam :) :) :)