Nie jest to może jakieś porywające, innowacyjne kino, jednak mimo wszystko warto obejrzeć. Myślę, że film wiele by zyskał, gdyby rola Margaret była bardziej rozbudowana, bo O'Malley rewelacyjnie zagrała tę scenę w szpitalu psychiatrycznym. Niemniej jednak, 6/10.
film jest niezły, akcja się fajnie trzymała, ale później ta bajka z demonem mnie trochę rozczarowała, twórcom zapewne brakło pomysłów...
Dobry film, mała była przerażająca aż nadto. Końcowa scena troszkę słaba i naciągana, ale ogólnie film zasługuje na mocne 7.
[SPOJLERY]Mnie też bardzo wciągnął. Szczególnie ten motyw z ryglowaniem drzwi, kiedy wyjaśniło się że to nie dziewczynka jest ofiarą. Potem scena gdy Emily chowa się przed małą a ta matka za nią wylatuje z szafy przeraził mnie jak nic w świecie. Oglądałam go sama w nocy i od tamtej pory nie mogę obejrzeć tej końcówki, ledwo wyłączyłam komputer....:/
Kochani powiem jedno tego typu fimy powinny być szczególnie opisane gdyż opis juz wskazuje że z dziewczynką bedzie coś nie tak i cały film po5 minutach jest do przewidzenia !