Myślę tak ponieważ obejrzałem Inkarnacje dzisiaj i mimo dobrej oceny i pozytywnych komentarzy trochę się nudziłem oglądając :P ale akcja z piekarnikiem dobra ;)
warto, warto :) ten film to było pozytywne zaskoczenie i naprawdę straszy (klimatem, nie flakami)
Też oglądam, weszłam tutaj podczas reklamy z ciekawości zobaczyć ocene bo początek zapowiada się ciekawie
ale teraz żałuje, niepotrzebnie zrobiłam to teraz bo opis filmu zepsuł wszystko :( już wiem, że to dziewczynka jest zła, szkoda bo mogło to zaskoczyć...nie podejrzewałam, że to z nią coś nie tak
nie oglądałam tego filmu i żałuję, że zaczęłam jakieś 15 minut temu, a nie wcześniej, ale myślę, że najlepsze przed nami. I nie jedno nas jeszcze zaskoczy :)
racja :) pomimo, że przeczytałam ten opis i już wiedziałam tyle to film bardzo mi sie podobał. Fajna odmiana od ostatnio popularnych horrorów o egzorcyzmach
Orphan też jest dobry, dla mnie oba filmy są na tym samym poziomie SPOILER ale dziewczynka z Case 39 jest bardziej demoniczna KONIEC SPOILERA