Przypadek 39

Case 39
2009
6,6 75 tys. ocen
6,6 10 1 75078
5,6 7 krytyków
Przypadek 39
powrót do forum filmu Przypadek 39

Zamierzam obejrzeć... zobaczymy czy warto :)_

silverlp1

Również oglądam. ocena dosyć dobra jak na horror

ocenił(a) film na 9
silverlp1

Zdecydowanie warto! Polecam. :) Życzę miłego oglądania.

lightsfreaky

no to zaczynamy:)

lightsfreaky

Coś czuje że szału nie będzie.

ocenił(a) film na 9
dejvak47

Spokojnie, dopiero się zaczęło. :)

lightsfreaky

Myślę tak ponieważ obejrzałem Inkarnacje dzisiaj i mimo dobrej oceny i pozytywnych komentarzy trochę się nudziłem oglądając :P ale akcja z piekarnikiem dobra ;)

ocenił(a) film na 8
silverlp1

warto, warto :) ten film to było pozytywne zaskoczenie i naprawdę straszy (klimatem, nie flakami)

silverlp1

Też oglądam, weszłam tutaj podczas reklamy z ciekawości zobaczyć ocene bo początek zapowiada się ciekawie
ale teraz żałuje, niepotrzebnie zrobiłam to teraz bo opis filmu zepsuł wszystko :( już wiem, że to dziewczynka jest zła, szkoda bo mogło to zaskoczyć...nie podejrzewałam, że to z nią coś nie tak

ocenił(a) film na 7
eemilkaa

nie oglądałam tego filmu i żałuję, że zaczęłam jakieś 15 minut temu, a nie wcześniej, ale myślę, że najlepsze przed nami. I nie jedno nas jeszcze zaskoczy :)

ocenił(a) film na 7
nocula7

niezły :)

ocenił(a) film na 7
maro21

owszem

nocula7

racja :) pomimo, że przeczytałam ten opis i już wiedziałam tyle to film bardzo mi sie podobał. Fajna odmiana od ostatnio popularnych horrorów o egzorcyzmach

silverlp1

Orphan - ten lepszy (moim zdaniem)

ocenił(a) film na 9
xallax

"Sierota" ten film też jest świetny. :) Jeden z moich ulubionych :)

ocenił(a) film na 8
xallax

Orphan też jest dobry, dla mnie oba filmy są na tym samym poziomie SPOILER ale dziewczynka z Case 39 jest bardziej demoniczna KONIEC SPOILERA

horovitz

****SPOJLER*****

Bo tam to nie dziewczynka ;)

silverlp1

No powiem wam, że spodziewałam się troszkę większego napięcia. Niestety też mi się przez przypadek zobaczyło opis i wiedziałam z kim i co jest nie tak- to na pewno wpływa na ocenę. Myślałam jednak, że mimo to będę się bardziej bała.