Właśnie obejrzałem na You Tubie. Nie będę czekał do pierwszej w nocy aż TVP pokaże. Dobry. Chyba go kiedyś widziałem ale to było lata świetlne temu.
hooj już pooglądane.ale dobrze że odrazu wyłączyli a nie po 30 minutach bo wkoorwienie by było takie jak przy cyganach.ale niełamcie się na yt jest w hoojowej jakości ale zawsze coś.
Szkoda gadać. A tak chciałem sobie przypomnieć po latach jeden z moich ulubionych filmów krajowych.
dziwne, ja obejrzałem dziś ten film o 1.30 w tvp1 jak zapowiadali. Nie było końca programu..
Ja też czekałam :/ co za ludzie, tak się cieszyłam, że w końcu obejrzę i tyłek, jestem wściekła i niewyspana :/
Ja już tak k...wie na tą tvp od jakiegoś czasu już któryś film z kolei nastawiam nagrywarkę z nadzieją, że puszczą (tym bardziej, że wcześniej usiłowałem nagrać filmy, które leciały ok 3 w nocy) ale znowu kolorowa tęcza mi się wyświetliła!!!! Szlag by to trafił!!!!!
Tvp jest dobrą stacją. Puszcza ambitne i wartościowe filmy. Inne stacje jakoś zdecydowanie rzadziej to robią. Trudno, że w nocnych godzinach. Niestety pora uzależniona jest od popytu więc nie ma sensu wieszać psów na stacji. Przecież obdarowała nas 'tvp kulturą'.
Dokładnie! Nie znoszę tego! Gdyby to jeszcze były jakieś filmy o treści nieprzeznaczonej dla jakiś młodych widzów (którzy wcale nie odchodzą po 22 sprzed ekranu telewizora).. Ale to są normalne filmy. Nie wiem czym się kieruję. Chyba uważają, że będą miały małą oglądalność, a w nocy to wiadomo, że i tak mało kto ogląda tv
Późna godzina to jeszcze pół biedy, najgorzej że jak zwykle obetną ostatnie 30 min filmu. Absurd! Czysty absurd! Każą mi płacić za telewizję której nie mogę obejrzeć. Takie rzeczy tylko u nas.
Czy dzisiaj o drugiej również przerwą emisję filmu ?! Pierwsze słyszę,żeby TVP urywało filmy.Dzisiaj chciałbym obejrzeć ten film,jednak jeśli kończy się on o 2:35 to nie zobaczę pół godziny filmu,bo go przerwą,tak ?!
ostatnio zdaje się nie obcinają filmów, tylko czekają do ich zakończenia (przynajmniej kiedy ostatnio ogladałam o takiej porze film na tvp - jakieś 2 tygodnie temu - wyłączyli dopiero koło 2:20 kiedy się skończył)
Gdy ostatnio oglądałam Człowieka z marmuru (około miesiąc temu, o ile dobrze pamiętam), dokładnie o 2:00 przerwano transmisję. Film trwał do 2:30. Może przez ostatni miesiąc coś się zmieniło?
no i film był do końca :) a i ja oglądałam miesiąc temu "człowieka z marmuru" i nic mi programu nie przerwało. Tzn. w pewnym momencie włączył się czarny ekran, ale wyszukałam szybko tvp 2 na innym pasmie i było do końca.