film budny, badzo przewidywalny, strata czasu, a Gwyneth Paltrow jest totalnie nijaka, bezpłciowa, radzę nie marnować czasu na takie badziewie
to możesz mi podać kilka filmów, przy których jak będę oglądać, to nie będę tracić czau a aktorzy nie będą bezpłciowi??
Czekam na propozycje:)
Dziękuje:)
Jakbym miał zarzucić oglądanie przewidywalnych pozycji to pewnie bym musiał skończyć z komediami romantycznymi. Przewidywalnosć tutaj wcale nie jest wadą bo film z założenia nie miał być 'dla ambitnych" :)
proponuję przypadkowo utworzony neologizm budny, uważać od dziś za określenie bardzo dobrego filmu, hehe;)
według mnie to nie jest przewidywalny film , różni się od innych komedii romantycznych
z resztą jak napisał Eryczek , większość filmów z tego gatunku jest przewidywalna
Popieram użytkowników z góry ;) film jest moim zdaniem oryginalnie pokazany i dobrze że jest przewidywalny to w końcu domena takich filmów czyż nie??
Również podpisuję się pod tym, że film ciekawy i dobrze zrobiony. Jak na rom-com/dramę oczywiście.
a ja sugeruje żeby coś ocenić trzeba samemu obejrzeć dany film a nie słuchać krytyków bo może nie lubią aktora lub innej rzeczy w danym filmie miej własne zdanie to podstawa
Film może i był przewidywalny, ale daje nadzieje "na lepsze jutro". Uważam Gwyneth Paltrow odegrała swoją rolę znakomicie jest świetną aktorką . Potrafiła wcielić się w postać zagubioną, zranioną, przestraszoną lecz z drugiej strony silną oraz zaradną. Bardzo polecam film i indywidualną jego ocenę :) w końcu każdy ma swój własny gust filmowy.