Sorry, ale psy śmierdzą, są lizusowate i usłużne, latają z wywalonym jęzorem.
Kot ma klasę, grację, jest inteligentnym indywidualistą, jest czysty i NIE śmierdzi i jest dużo słodszy. Nawet jak coś przeskrobie albo robi coś interesownie to nie można się na niego długo gniewać jak spojrzy tymi oczkami- patrz Shrek 2.
Jak dla mnie- koty górą.
Ok Widzę że taka dyskusja nie ma najmniejszego sensu Ja nienawidzę koty a kocham psy i nic tego nie zmieni Ty masz inaczej i szczerze pisząc to g... mnie to obchodzi Zamykam temat
Heh, ja lubię i koty i psy. Koty przeważnie pokazywane są jako złe w filmach, bo mają charakterek. Nie wyobrażam sobie, żeby jakiś pies był w stanie zastąpić białego persa, który chce zawładnąć światem :D I za to lubię koty. A psy są inne, na swój sposób :)
Koty to najfajniejsze zwierzaki na świecie. Oglądałem ten film w wieku 5 lat, sławny rocznik 96 i krew się we mnie burzyła. Co ludzie widzą w psach? Są głupie, brzydkie, nie mają tak fajnego futerka i wogle.
Mam kotkę rosyjską niebieską prawie 3 miechy skonczyla, kocha mnie, cieszy się na mój widok, śpi ze mną, rzuca się na mnie po powrocie.
Ponadto dostanę kota brytyjskiego bądź norweskiego leśnego.
Psy to cholerne lizusy i tak smierdza... Głupie. KOT TO PRZYJACIEL. PIES TO TĘPY NIEWOLNIK. KOT BĘDZIE SMUTNY BO NAM ZROBIŁ PRZYKROŚĆ, A PIES BO JEST SKARCONY. Na nieszczęście siostra dostaje sarlosa. Głupie i tchórzliwe. Ble.
Dzisiaj byłem z ziomalstwem w parku. Lało. Przyszła koleżanka z owczarkiem niemieckim długowłosym. Był mokry. Wyczuliśmy g.... To był mokry pies. To była katastrofa.
nie no - wiesz co?! normalnie się nie wykłócam z ludźmi o to, że nienawidzę kotów, ale przesadziłeś. może zanim coś napiszesz to się zastanów nad uczuciami innych co?! straciłam dwa psy i naprawdę nie fajnie jest czytać, że ktoś mówi o twoich największych przyjacielach w życiu - tępe niewolniki! ! jakoś wątpię, żeby kot się na ciebie bardziej rzucał po powrocie niż pies. KOT sobie wyjdzie i nie wróci przez dzień, dwa. a PIES zawsze będzie obok, bo nie zniesie ani chwili bez twojej obecności! ! Nie lubisz psów to dla ciebie one śmierdzą, dla mnie jest to najpiękniejszy zapach na świecie.
na jakiej podstawie tak surowo oceniasz te biedne zwierzaczki???? Psy pachną wtedy kiedy się je wykapie, Ale jak mówisz koty wracaja!!!! gdyby nie wracały znaczyłoby to ze nas nie kochają.....
Ile jest przypadków, że psy zaatakowały człowieka???
Pewnie nie miałaś nigdy kota, dlatego nie umiesz spojrzeć na to z dwóch stron. Zastanów sie nad tym, bo sama nie zastanawiasz sie nad uczuciami innych.
Ja osobiście mam 2 koty I jednego psa na działce. I nie zgadzam sie z twoim podejściem do psów, to, że nie masz psa nie uprawnia cie do ich obrażania!!!!!! Dla ciebie koty będą najfajniejsze, bo nigdy nie wiedziałałeś jak jest z psem!!! Powinieneś przed dodaniem komentarza poczytac opinie innych na temat psów, tych, którzy je mają albo mieli!!!! Masz okazje posłuchać osoby, która ma oba te zwierzaki, uwazam, że psy o koty sa wspaniałe, każdy na swój sposób!!!!!!
Ale niepowinni tak poniżać kotów!! Moje koty zawsze wychodzą mnie przywitac gdy wracam do domu więc też nie są gorsze od psów!
Dokladnie! Ale rzuc perly miedzy wieprze. Moja kicia sie do mnie przywiazala jak do ojca.
to po cholerę zacząłeś? liczyłeś na odpowiedzi 'dobrze gada! polać mu!' ? chyba trochę się przeliczyłeś.
dokładnie kot w butach niedługo 2.Ale na koniec napisów końcowych pan tinkles poprosił 2 kota o e-mail z prośbą o krem
Dlatego, że chodzą własnymi ścieżkami i sprawiają wrażenie, jakby coś knuły. ;) Ja osobiście nic do kotów nie mam, ale wolę psy. Tak zażarte spory na ten temat są bezcelowe :P
Co do filmu - dziwny. Nawet nie wiem, jak go ocenić.