Psy i koty

Cats & Dogs
2001
5,6 15 tys. ocen
5,6 10 1 15181
3,8 6 krytyków
Psy i koty
powrót do forum filmu Psy i koty

Pewnego dnia potężna kocia armia rozniesie w pył wasze zapchlone królestwo. Wcale nie jesteście takie super jakimi was pokazują w telewizji. Koty są milusie i futszaste. KOTY GÓRĄ, SUKI!

The_Warden

A po tym komentarzu widać, że właściciele kotów są troszke chorzy psychicznie.
Kierujesz tą kocią armią?...

ocenił(a) film na 9
The_Warden

Koty są brzydkie, głupie, zapchlone i codziennie się włóczą po ulicach.PSY SĄ LEPSZE i ciesze się że nie mam kota.

The_Warden

lubię psy dużo bardziej, ale nie mam nic do kotów.a co do twojego komentarze the_warden, brak słów, masakra!

The_Warden

Zarówno koty, jak i psy są kochanymi przyjaciółmi człowieka. Ja od dziecka otoczona byłam zarówno psami (2), jak i kotami i śmiało mogę stwierdzić, że pomimo wielu różnic są to oddane człowiekowi czworonogi:) Zazwyczaj Ci co piszą źle o kotach, albo o psach, często tak naprawdę z nimi nie żyli na co dzień i mają taką wizję na podstawie stereotypów, filmów takich jak właśnie "psy i koty" itp. Myślę, że każdy, kto otacza uczuciem swojego futrzaka i jest dla niego dobry, to samo otrzymuje od swojego pupila :) ...znam kilka bardzo wzruszających historii, które pokazują, jaką miłością może otoczyć nas kot lub pies... Wielu z Was zapewne też zna niejedną.

maleZOO.eu

The_Warden

dokładnie w 2cz.powiedział do 2 kota ten pan tinkles,żeby napisać e-mail ws.kremu