To jest nawiększa głupota wszechczasów!!! Koty walczą z psami ??!! No nie...Nawet Ed Wood by takich głupot nie wymyślił... Co jeszcze ci Amerykanie wymyślą ??!!
mi sie podoba ten film niewiem czemu niektórzy na tym forum s obórzeni tym filmem??? jest fajny i to tylko film ja byb niebyl obrazony naprzyklad gdyby koty wygrylaly a mam psa wabi sie neron to jest jeden z najlepszych filmów na swiecie ogladlem go 10 razy i chce wiecej!!! chcialbym nastepna wersje tego filmu. jest suuuuuuuuuuuuper.
ci amerykanie są idiotami!!!koty złe????przecierz czarny kot nie jest zły.
ciągle koty są złe.oni są zombi...jak tam wejde to spiore ich na waśne jabłko
flipek!!!!!!!!!1zrub gdzie indziej twoje dene odpowiedzi.
tu to nie pasuje ok więc zabieraj swoje cztery litery z tego tematu!!!
Zgadzam się z założycielem tematu wytrzymałem piętnaście minut ten film jest tak głupi że nie da się go oglądać. Dzieci jeszcze to wytrzymają ale jak ktoś ma więcej niż 7 lat to lepiej niech włączy sobie coś innego 1/10
Dobra mishina, skończ pierdolić farmazony. Idź się pobaw ze swoimi kotkami, bo widać, że one ci wodę z mózgu zrobiły. Koty to fałszywe pasożyty. PSY SĄ NAJLEPSZE. PSY ZAWSZE BĘDĄ NAJLEPSZYMI PRZYJACIÓŁMI CZŁOWIEKA, I NIKT MI NIE WMÓWI, ŻE NIE !!!
http://www.filmweb.pl/topic/164369/Precz+z+psami%2C+niech+%C5%BCyj%C4%85+koty!!! .html#3697754
przeczytaj post Hart'a. ;)
A czego się spodziewałeś po filmie dla dzieci? Że będzie tam krwawa nawalanka jak np. w Rambo? Fil faktycznie nie jest najwyższych lotów, ale:
1. nie jest to film dla mojego wieku tylko dla małych dzieci od 7 do 14 lat
2. Film jest dużo lepszy niż inne filmy dla takiego przedziału wiekowego - typu Hajs Żul Musical czy Hana Posrana
Dokładnie, przecież to film dla dzieci.
Ale małych dzieci. Bo jak czytam pozostałe wypowiedzi, zdaję sobie sprawę, że nie jest to film dla dzieciaków z gimnazjum. One są już zbyt "dorosłe".
Film bardzo zaje@@@ty, który może konkurować z nawet z produkcjami Disneya - może nie świetnymi, ale ciekawymi.
Lecy ja mam 20 lat i nieraz sie posmialem.