PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31115}

Psy i koty

Cats & Dogs
2001
5,6 15 tys. ocen
5,6 10 1 15172
3,7 11 krytyków
Psy i koty
powrót do forum filmu Psy i koty

Co za głupi film, jak mozna sie tak znęcac nad kotami. Psy sa o wiele głupsze od kotów, a w tym filme każdy szczeniak jest madrzejszy od kota. Scenariusz na pewno pisał jakis ignorant. Koty rządzą!!!!

ocenił(a) film na 4
Aune

Koty mogą sobie być złymi charakterami, ale żeby czasem wygrywały bo ciągle kundle okupują czas antenowy i jeszcze z nich hero robią:/
Swoją drogą każdy kto mówi "psy górą" i jeszcze podkreśla że "pedigree tak mówi" to na prawdę musi być głąb - bo nie widzi że (np.) Whiskas nie zniża się do takiego poziomu ... dyskryminacji...

Aune

Nie zgadzam się z tobą.I psy i koty,przywiązują się do człowieka,kochają go,tęsknią za nim.Obie gatunki mogą być najszczerszymi przyjaciółmi.Po komu wyjawisz wstydliwą tajemnicę? Przyjaciołom? Żeby śmiali się z ciebie? Rodzinie? Żeby cię wysłała do psychologa? Nie.Powiesz to kotu,psu a może nawet żółwikowi czy myszce.Bo nawet jak nie zrozumie i tak będzie cię kochało i nie zmieni nastawienia do ciebie.Kazde zwierzę moze być takim powiernikiem.Ale żadne z nich nie kocha mniej lub bardziej tylko ....inaczej

ocenił(a) film na 1
Cho-Hi-Gang

KOTY GÓRĄ!!!

maciek_72_2

dokładnie pan tinles to powiedział temu 2 kotowi,żeby napisać e-mail ws.kremu

Cho-Hi-Gang

Zgadzam się z Tobą :) są to zwierzątka, które kochają i bardzo przywiązują się do człowieka ale okazują swoją miłość w różny sposób. Ja od dziecka dorastałam w otoczeniu dwóch psów i kilku kotów i wiem, że są to kochane, oddane zwierzątka. Każdy dobry człowiek będzie miał przyjaciela, czy to w postaci kota, czy psa :)

MaleZOO.eu

ocenił(a) film na 7
Aune

A ja bym się nie przejmował. Skoro ignorantów jest pełno w hollyłódzkiej szkole filmowej. Rozrywka bardziej dla dzieci ale to przyjemna rozrywka choć nie najwyższych lotów.

Aune

ja osobiście dużo bardziej lubię psy. mam 3 psy, kiedyś miałem też kota, ale uciekł mi po dwóch dniach.