Co za głupi film, jak mozna sie tak znęcac nad kotami. Psy sa o wiele głupsze od kotów, a w tym filme każdy szczeniak jest madrzejszy od kota. Scenariusz na pewno pisał jakis ignorant. Koty rządzą!!!!
Koty mogą sobie być złymi charakterami, ale żeby czasem wygrywały bo ciągle kundle okupują czas antenowy i jeszcze z nich hero robią:/
Swoją drogą każdy kto mówi "psy górą" i jeszcze podkreśla że "pedigree tak mówi" to na prawdę musi być głąb - bo nie widzi że (np.) Whiskas nie zniża się do takiego poziomu ... dyskryminacji...
Nie zgadzam się z tobą.I psy i koty,przywiązują się do człowieka,kochają go,tęsknią za nim.Obie gatunki mogą być najszczerszymi przyjaciółmi.Po komu wyjawisz wstydliwą tajemnicę? Przyjaciołom? Żeby śmiali się z ciebie? Rodzinie? Żeby cię wysłała do psychologa? Nie.Powiesz to kotu,psu a może nawet żółwikowi czy myszce.Bo nawet jak nie zrozumie i tak będzie cię kochało i nie zmieni nastawienia do ciebie.Kazde zwierzę moze być takim powiernikiem.Ale żadne z nich nie kocha mniej lub bardziej tylko ....inaczej
Zgadzam się z Tobą :) są to zwierzątka, które kochają i bardzo przywiązują się do człowieka ale okazują swoją miłość w różny sposób. Ja od dziecka dorastałam w otoczeniu dwóch psów i kilku kotów i wiem, że są to kochane, oddane zwierzątka. Każdy dobry człowiek będzie miał przyjaciela, czy to w postaci kota, czy psa :)
MaleZOO.eu
A ja bym się nie przejmował. Skoro ignorantów jest pełno w hollyłódzkiej szkole filmowej. Rozrywka bardziej dla dzieci ale to przyjemna rozrywka choć nie najwyższych lotów.