PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1142}

Psy

1992
7,7 216 tys. ocen
7,7 10 1 216246
7,5 85 krytyków
Psy
powrót do forum filmu Psy

może mi to ktoś wyjaśnić, najpierw każe go przymknąć a potem musi go namawiać zeby go wyciagnol. Sam nad tym myslalem, może olo chciał zwerbować franca a moze na początku mial dobre zamiary o co chodzi ludzie

ocenił(a) film na 8
pastor_x

Olo do niczego Franca nie namawiał i w tym sęk. Prawdopodobnie chciał się go w ten sposób pozbyć. Spytasz po co? Mówi się, że jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze, ale może też o kobietę...

ocenił(a) film na 9
kfiat82

"Olo do niczego Franca nie namawiał i w tym sęk. Prawdopodobnie chciał się go w ten sposób pozbyć. Spytasz po co? Mówi się, że jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze, ale może też o kobietę..."\

\wydaje mi się jednak że go namawiał, a dokładnie podczas popijawy u franza wspomniał o dużych pieniądzach ale franz odmówił "Olo, jeśli my nie powstrzymamy tych sukinsynów, to znaczy, że naprawdę jesteśmy materiałem odpadowym, i nasze miejsce jest na wysypisku śmiec"

pastor_x

OJ PASTOR ,PASTOR ...
Olo kazał Franzowi przymknąć Chemika żeby mieć go w garści .Nie wiem czy zauważyłeś ale w jednej ze scen Olo jedzie do jednego z braci Słabych i chce (o ile dobrze pamiętam) 1 miliona dolarów za milczenie Chemika ...

pastor_x

chciał mieć pod kontrolą tego chemika a co za tym idzie wpływ na ten biznes więc kazał go przymknąć Francowi który przystał na tą propozycje widzą korzyści dla siebie i tym samym olo mógł powiedzieć siwemu z czymstym sumieniem że to policja sprzątneła im chemika z przed nosa

ocenił(a) film na 10
JANK3S

zkończcie pisac Francowi..Franciszka nazywa sie Franz'em na wet w napisach było (żeby podac przykład) Franc to Ja jestem xD