7,3 1,5 tys. ocen
7,3 10 1 1504
Psycho-Pass
powrót do forum filmu Psycho-Pass

Kougami

ocenił(a) film na 7

Myślicie, że w filmie pojawi się w ogóle Kougami? Druga seria to porażka, zawiodłam się przez brak tego bohatera.

Juichi

Tak, w filmie pojawi się Kougami, bo nawet występuje w zwiastunie :D

Juichi

Też widziałam zwiastun! Był po prostu niesamowity! Czekam na 1 ep :D

ocenił(a) film na 7
Juichi

Zobaczyłam zwiastun, dzięki :)

ocenił(a) film na 8
Juichi

Hej, możecie polecić jakieś streszczenie fabuły? Chciałem się wybrać na to do kina, ale średnio znam japoński.
To jest niezależny film czy na podstawie serii?

Juichi

@kepski.alan, tak jakby ten zwiastun określa fabułę tego. A chyba to jest jakby kontynuacja 1 serii. Można przyjąć że akcja dzieje się kilka dni albo miesięcy po 2 serii.

ocenił(a) film na 8
Lara208787

Dzięki! Wydaje mi się, że to był prequel, bo ten Shinya Kougami początkowo przewodniczy jakiejś grupie przestępczej w Kambodży, która buntuje się przeciw systemowi Sybir i Akane finalnie staje w jego obronie - jeżeli dobrze zrozumiałem. A w serialu on już chyba pracuje w tej samej sekcji co Akane.

Lara208787

Film jest kontynuacją 1 sezonu, czyli dowiemy się dlaczego Kougami zniknął itp.
Tak mówi Wikipedia.

marta36a

Film jest po 2-gim sezonie (Mika Shimotsuki jest w składzie Akane). Kougami zniknął po zabiciu Shogo - inaczej zostałby skazany na śmierć lub Akane musiała by go zabić (dominatorem). Tu z angielskimi napisami: https://www.youtube.com/watch?v=IDPn9jOaCas&noredirect=1

Juichi

A wie ktoś czy jest już Movie online? Jak tak do dajcie link ;)

Lara208787

Właśnie właśnie :)
Podłączam sie do pytania!

ocenił(a) film na 7
Lara208787

Coś mi się wydaje, że długo poczekamy na ten film. Ja czekam na K:missing kings, który to film wyszedł w Japonii we wrześniu 2014, podobno był już w Kanadzie, ale na DVD pojawi się dopiero w kwietniu :( Więc nie wiadomo kiedy będzie Psycho pass :(

Lara208787

Mi tam oryginalna wersja starczy :D Znalazłam na jednej stronie ale trzeba dać coś tam z kontem bankowym xD

ocenił(a) film na 4
Juichi

Film jest już dostępny, będę dziś oglądał. Mam nadzieję, że to nie będzie taki crap jak 2 sezon, który ledwo co obejrzałem do końca.