Myślicie, że w filmie pojawi się w ogóle Kougami? Druga seria to porażka, zawiodłam się przez brak tego bohatera.
Hej, możecie polecić jakieś streszczenie fabuły? Chciałem się wybrać na to do kina, ale średnio znam japoński.
To jest niezależny film czy na podstawie serii?
@kepski.alan, tak jakby ten zwiastun określa fabułę tego. A chyba to jest jakby kontynuacja 1 serii. Można przyjąć że akcja dzieje się kilka dni albo miesięcy po 2 serii.
Dzięki! Wydaje mi się, że to był prequel, bo ten Shinya Kougami początkowo przewodniczy jakiejś grupie przestępczej w Kambodży, która buntuje się przeciw systemowi Sybir i Akane finalnie staje w jego obronie - jeżeli dobrze zrozumiałem. A w serialu on już chyba pracuje w tej samej sekcji co Akane.
Film jest po 2-gim sezonie (Mika Shimotsuki jest w składzie Akane). Kougami zniknął po zabiciu Shogo - inaczej zostałby skazany na śmierć lub Akane musiała by go zabić (dominatorem). Tu z angielskimi napisami: https://www.youtube.com/watch?v=IDPn9jOaCas&noredirect=1
Coś mi się wydaje, że długo poczekamy na ten film. Ja czekam na K:missing kings, który to film wyszedł w Japonii we wrześniu 2014, podobno był już w Kanadzie, ale na DVD pojawi się dopiero w kwietniu :( Więc nie wiadomo kiedy będzie Psycho pass :(
Mi tam oryginalna wersja starczy :D Znalazłam na jednej stronie ale trzeba dać coś tam z kontem bankowym xD