Nigdy nie zrozumiem czym się ludzie zachwycają, dla mnie to tak nudny film, że szkoda słów a ten gościu z siekierą to mnie śmieszył. Ogólnie uważam , że każdy film Hitchocka to tragedia .
Lustra 2 to kozacki horror z fajną fabułą , fajnie się go ogląda w przeciwieństwie do ciężkich i nudnych filmów Hitchcocka
A mnie przeraża, że ktoś to ogląda. Ja mógłbym sobie włączać filmy Hitchcocka przed snem, szybciej bym zasnął
Filmy Hitcha są genialne! A jeśli nie jesteś w stanie ich oglądać to po prostu nie oglądaj. Racja- są ciężkie ale nie kretyńskie.
Masz całkowitą rację. Lubię Hitchcocka. Jego filmy są naprawdę trzymające w napięciu. A miny Anthonego Perkinsa w tym filmie były niezapomniane!
Tak go polubiłam po tym filmie! Zarówno mistrza reżyserii jak i Perkinsa! Taki delikatny a jednak psychopata...
Nie widać na zdjęciu ? . Skończyłem już 30 lat . I jak ja chodziłem do szkoły to nie było gimnazjów tylko podstawówka. A Lustra 2 są kozackim horrorem podobnie jak część pierwsza .
Część pierwsza istotnie podobała mi się bardzo (zwłaszcza ostatnia scena). Drugiej nie oglądałem, więc oceniać nie będę.
Doskonale o tym wiem , ale ja robię przerwę bo mi się na kompie jakoś zlepiają ze zdaniem i mam wrażenie , że wyrazy są połączone ze sobą .
Nie. Mam astegmatyzm i dla mnie te przecinki i kropki są zbyt małe i zlewają mi się w jedną całość, dlatego muszę robić odstępy .
Rozumiem, że chodziło o astYgmatyzm. No cóż... W takim razie skoro Twoja walka z astygmatyzmem wygląda w ten sposób, że zwiększasz miejsce między wyrazami na znaki interpunkcyjne, zamiast iść do okulisty. To analogicznie można przyjąć, że Twoja walka z nadwagą odbywa się - NIE poprzez bieganie, a poprzez zwiększenie rozmiarów ubrań z XXL na XXXL. Półśrodki działają tylko na krótką metę niestety... Wzrok będzie się pogarszał dalej, a nadwaga przerodzi się otyłość. Polecam trening siłowy i leczenie oczu u specjalisty. Mam nadzieje, że pomogłem - Pozdrawiam
Byłem o okulisty, ale nienawidzę nosić okularów a soczewki to lipa, więc wolę oślepnąć , A z nadwagą nie walczę, nie mam zamiaru stosować jakiś diet a zbyt bardzo kocham browary, a ruszać się nie lubię więc raczej nie mam szansy na to aby schudnąć .
Tylko dlaczego tak bardzo Cię to interesuje z czym on walczy i w jaki sposób? Jest dorosły wie co robi, lolz
na szczęście gościa już usunęli, bo jak się czyta taki wpis, to nóż się w kieszeni otwiera
Możliwe bardzo dawno to oglądałem, co nie zmienia faktu, że dla mnie film był żenujący