Kiedy widzisz wkurzonego wróbla... TO WIEDZ, ŻE COŚ SIĘ DZIEJE
Wiedz że coś się dzieje, kiedy kilkadziesiąt kawek obsiada drzewa wokół twojego domu przez kilka dni. I ten straszny skrzek!
Sit,a mnie obsrał satelitę. Pewnie użył gówna jako flary i oznakował w ten sposób moją chatę w celu zaznaczenia miejsca do lądowania wojsk inwazyjnych
A więc to tylko zwykły punkt obserwacyjny. Pewnie na kablu elektrycznym od słupa są zwiadowcy. Zgadłem ?
Nie bój się,to tylko zwiadowcy :D Zebiorą trochę informacji wywiadowczych i uciekną przekazać je centrum dowodzenia. Pewnie mają już tam jakiegoś ptasiego psychologa,który szkicuje teraz Twój portret psychologiczny
Nic przed nimi nie umknie :) Lepiej zamień kota na rottweilera. Stałaś się celem ataku. Tacy zawodowcy zawsze zaczynają od inwigilacji. Teraz będzie tylko gorzej. Kup sobie broń
Zawsze możesz wynająć zawodowca. Prowadzę usługi zakrojone na szeroką skalę. Jestem nie drogi a znany na rynku. W całej mojej karierze zlikwidowano mi tylko jeden obiekt: J.F.K kennedy ego(do tej pory śni mi się ta dantejska scena i mam wyrzuty sumienia,ale zastrzegam się,że było w tym mało mojej winy. John nie przestrzegał zasad bezpieczeństwa,które szczegółowo mu nakreśliłem i zawsze wszystko robił po swojemu-wiesz jacy są prezydenci...). No to co ? Chcesz przeprowadzić ze mną wstępną rozmowę kwalifikacyjną ? Pisać na priv ?