i jeszcze horror;/ żal.pl sztucznie robiony i w ogole
Sztuczny nie jest w ogóle. Sztuczność w kinie przekrada się dopiero w latach '90...
Gorszego filmu nie widziałaś ? To ciekawe, bo 90 % współczesnych amerykańskich produkcji nie może się z "Ptakami" nawet równać. Polecam choćby obejrzeć ponownie "Amerykańskie ciacho", które to oceniłaś na o dziwo 7/10 :]
Hahahaha! No nie.... Jesli ktoś ocenia takiego gniota jak "Lejdis" na 9/10 a "Ptaki" na 1/10, to naprawdę nie widzę sensu rozawiania z taką osobą o Kinie (celowo napisanym z dużej litery). A najbardziej mnie rozśmieszyła "bardzo bogata i wyczerpująca" argumentacja założycielki tematu - "sztucznie zrobiony i w ogóle".
A ja uważam, że ten film to rewelacja - i w ogóle :-))))))))))
Zapraszam do zagłosowania w mojej ankiecie na najlepszy film Hitchcocka na: http://www.filmweb.pl/user/camillo_kp/blog Będę wdzięczny:)
Żal mi takich wypowiedzi i ludzi którzy to piszą. Teraz większość jara się jakimś zasranym paranormal activity 2, 3, 4 ... co jest totalną żenadą zamiast zobaczyć naprawdę dobre i wartościowe kino jakiego ostatnimi czasy brakuje jeśli chodzi o horrory.