Świetny, trzymający w napięciu thriller psychologiczny. Świetna gra młodziutkiej Ellen Paige - o tej dziewczynie bedzie jeszcze głośno. Jeśli jednak spodziewacie się wartkiej akcji i jej nagłych zwrotów, lepiej odpuśćcie sobie - film składa się w większości z dialogu 2 osób i jego akcja dzieje sie praktycznie w kilku pomieszczeniach.
Zgadzam sie, ze film jest swietny. Ale co to tej malej, to nie podzielam Twojego zdania. Wedlug mnie byla jakas taka nienaturalna. W pewnym momencie zaczalem ja nienawidziec chyba nawet bardziej niz jego. Film bardzo mnie poruszyl, ale ona byla przejaskrawiona. Genialny film, po ktorym kazdy pomyleniec powinien sie dwa razy zastanowic.
Film zabójczy. jego fenomen polega na dialogu 2 osob przez poltorej godziny. tak to zrobili ze ani na chwile nie spuscilam wzroku z ekranu. gra obydwoch aktorow byla świetna. i to ze Ellen majac 18lat zagrala wiarygodna 14latke. jedynym mankamentem byla trzesawka operatora kamery co wnerwilo i mnie i moje kolezanki. film bezsprzecznie zasluguje na 10.