Pułapka

Hard Candy
2005
7,0 45 tys. ocen
7,0 10 1 44971
6,7 13 krytyków
Pułapka
powrót do forum filmu Pułapka

od momentu wyjscia z kina zastanawiam sie czy ona rzeczywiscie go wykastrowala, bo w momencie kiedy jeff w koncu odwiazuje sie od tego stolu, zdejmuje jakis klips czy zacisk(!) spoglada na siebie i mowi "jestem caly" (w org. "I'm OK"). Pozniej zreszta zaklada spodnie (na ktorych z reszta nie pojawiaja sie zadne slady krwi) i jak gdyby nigdy nic lata po mieszkaniu z nozem. poza tym byl tez jakis motyw z kaseta video ona niby go nagrywala ale w momencie gdy on sie oswabadza chce wyjac z odtwarzacza tasme i wlaczaja sie jakies kreskowki (hayley pozniej zabiera te kasete).moze cos przegapilam albo doszukuje sie nie wiem czego ale czy ona go nie wkrecila z ta kastracja zeby do przerazic i zmusic do samobojstwa, w sumie byl oblozony lodem dlugi czas i moze nic nie czul ale z drugiej strony trudno zeby pozniej sie nie zorientowal (!)nie wiem moze jest tu jakis uwazny i inteligentny widz ktory zauwazyl cos czego ja nie zauwazylam :/

ocenił(a) film na 3
Julka_21

Wszystko sama zauważyłaś- nie było żadnej kastracji, dziewczynka chciała go wykończyc psychicznie

ocenił(a) film na 7
Julka_21

no co ty nie zyjesz , jasne że nie. Sfiksowała go tylko po prostu. Nie oglądasz filmów dokładnie, ojjj...

ocenił(a) film na 8
hanna4687

Nie wykastrowała go, to wszystko był teatrzyk, grała mu na psychice. To co on rzekomo mógł oglądać z tyłu za sobą to była kaseta wideo z nagraniem operacji kastracji.
"He was ok" like you notice ;)

ocenił(a) film na 8
Julka_21

Oczywiście że go nie wykastrowała to było tylko działanie mające na celu wykończyć faceta psychicznie. Kiedy się wyswobodził powiedział że jest cały potem jest zbliżenie na nóż którym to niby go operowała, moim zdaniem to nie jest krew w każdym razie ma ta substancja trochę inny odcień. Jeśli tego nie dostrzegłaś obejrzyj jeszcze raz dokładnie. poza tym koleś nie biegał by chyba w takim stanie po mieszkaniu.

ocenił(a) film na 9
Julka_21

jak widać nie oglądasz filmów dokładnie!Może pomogłoby ci zbliżenie jego nienaruszonych genitaliów!!!!!