Witam, moim zdaniem ten film jest za długi, ma fajne momenty np. początek, koniec i te miejsca w których gra B.Willis.. Ale np. ta rozmowa Vincenta z żoną tego szefa jest żenująca, film oglądałem na youtube i szczerze mówiąc nie jeden raz użyłem funkcji przewiń. Tyle z mojej strony.
Tego się spodziewałem, zawsze jakaś pipa pojawia się i mówi coś w stylu 'ojej film dobry ale nie powinien być tak wysoko'...a tak się cieszyłem jak ta produkcja była gdzieś pośrodku w tym zasranym rankingu bo nie pojawiały się takie głosy. Film jest klasyczny i zasługuję na swoją pozycje, Pulp fiction (czy każdy inny film) może się nie podobać ale nie odmawiaj filmowi jego pozycji.
Co do twojej wypowiedzi: rozumiem film był za długi i do tego przez większość czasu gadali, może się nie podobać i jeszcze raz mówię ROZUMIEM TO. Oglądałeś na youtube...cóż twoja sprawa gdzie oglądałeś. Używałeś funkcji przewiń?? również twoja sprawa ale żeby można było powiedzieć że się oglądało Pulp fiction trzeba zobaczyć Pulp fiction od początku do samego końca, wtedy będziesz mógł mówić że widziałeś ten film - ta zasada właściwie się tyczy wszystkich filmów.
moim zdaniem to ten film jest za krutki:):) 10/10 oczywiscie! i diziwe sie ze przy rankingu 8.79 tak nisko lezy:)
"Pulp Fiction" to najlepszy film w historii kina, więc TOP 10 jest jak najbardziej ZASŁUŻONE!
film oglądałeś na youtubie? hmm , zapewne muzyki słuchasz z komórki można i tak ale o ile w drugim przypadku jest to akceptowalne to w pierwszym to profanacja, w tym filmie dialogi to majstersztyk i głównie za nie film jest uznawany za kultowy, a skoro używałeś funkcji przewinień to.... a zresztą szkoda gadać idź włącz eske a nie bierz się za oglądanie filmów nie z twojego przedziału
Film oglądałeś na YouTube, a to dobre hyhy, powiedz mi tylko w jakiej wersji językowej może dialogów nie zrozumiałeś ;)
Dla mnie "Pulp Fiction" jest arcydziełem, cieszy mnie fakt ze jest w top10
Przecież te rozmowy Vincenta z Mią były bardzo dobrrze zrobione i zagrane! Tak naturalnie...I ten dialog o krępującej ciszy...Wielu z nas czasami nie wie o czym gadać z jakąś osobą. Myślę, że to jedna z najlepiej zrobionych scen dialogowych :). Ty wolisz pewnie jakieś bezsensowne strzelanki, pościgi czy inne badziewia (węże w samolocie i te sprawy). Żal mi cię, jesli nie doceniasz wielkości tego filmu.