Planuje zakup tego filmu na DVD. Nie wiem tylko czy kupić "normalne" wydanie DVD czy te z Dziennika? Są jakieś różnice poza ceną? Nie wiem może jakość? Opłaca się przepłacać?
Polecam wydanie "normalne" ;] Sam mam i jestem w pełni zadowolony ;]
Chociaż mogło by być więcej dodatków ;P
Ja mam z dziennika i jestem zadowolony ;) Może nie ma wywiadów z twórcami czy co tam jest w wydaniu "normalnym" ale jest najważniejsze - film + napisy. I to dużo taniej ;)
Hmmm no może nie tak dużo... myślałem, że PF kosztuje coś koło ~35zł, a tu widzę można kupic za 15 ;)
Dziękuje wam za odpowiedzi. Zakupiłem wydanie z Dziennika. Na "normalnym" wydaniu jedynymi dodatkami są zwiastun oraz bezpośredni dostęp do scen, także wielka strata to nie jest. Szkoda że na rynek polski nie trafiła edycja limitowana, wtedy na pewno bym ją zakupił.
Dodam jeszcze, że mam wydanie z Dziennika i z Premier - i to jest dokładnie to samo. Chodzi mi o dość kiepskie tłumaczenie, np. zamiast "zrobię ci z dupy jesień średniowiecza" jest "wyrżnę ci w dupie wielką schizmę" (WTF!?).
Orientujecie się może, czy w "normalnym" DVD jest to samo?
Póki co jednak tłumaczenie dla TVP2 jest dużo lepsze (a najlepsze to sobie można zrobić samemu z połączenia obu).