PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10773}

Quest

The Quest
1996
6,6 30 tys. ocen
6,6 10 1 29865
4,6 13 krytyków
Quest
powrót do forum filmu Quest

no straszny film, kicha niesamowita. nie dosc, ze kopia krwawego sportu, to wybitnie nieudolnie zrealizowany. zero jakiejkolwiek gry aktorskiej, biedny moore nie wiedzial co tam zrobiz, aby chociaz troche sie zdystansowac do swojej "roli"...

użytkownik usunięty
matcher

no czlowieku czy ty masz naprawde cos z glowo jak zero roli aktorskiej nie przesadzaj moze ci sie nie podobac ale nie jest az tak zle film ma dobre sceny walki fabula bardzo ciekawa i wciogajac nie wiem kurde co ci nie pasi tak bardzo w tym filmie koles

ocenił(a) film na 1
matcher

zgadzam się, ten film to straszny gniot, każdy kto uważa ten film za lepszy od krwawego sportu musi być lekko stuknięty.

polmekejk

W takim razie jestem stuknięty bo mi się ten film podobał najbardziej z tych z Van Damem (no może poza tym jak ucieka przed policją i mieszka z kibitką z dzieckiem zapomniałem tytułu).

ocenił(a) film na 6
matcher

Mi sie film podoba. Swietne sceny walki, gra aktorska jak na film tego typu calkiem spoko. Chodzi Ci o film "Uciec ale dokad", kiedys go widzialem na VHS z wypozyczalni, ale to bylo z 10 lat temu wiec juz nie pamietam za bardzo, ale chyba fajny. Jak dla mnie "The Quest" to obok "Kickboxera" najlepszy film z van Dammem jaki widzialem, a te wszystkie krwawe sporty i inne juz mi sie znudzily, owszem sa fajne, ale takich filmow jest na peczki.

matcher

Dla mnie wszystkie filmy wandama są takie same i niczym sie nie wyróźniają. A walki takie sobie. Lubie bardziej szybsze i efektowne sekwencje ciosów w stylu Jeta Lyb Jackie'go.

MlodY

hehe jet li i jackie kopia identycznie prawie tak samo co z tego ze szybko i efektownie poskacza jak sama technika uderzen jest w niczym sie nie wyrozniajaca a tak jak kopał kiedys janek jego sposob udezren polaczenie karate i baletu :P (np. w krwawym sporcie czy kickboxerze) niestety zaden jet li sie nie rowna :P