7,4 74 tys. ocen
7,4 10 1 74059
6,6 35 krytyków
Różyczka
powrót do forum filmu Różyczka

Świetny film

ocenił(a) film na 10

Jak dla mnie jeden z niewielu polskich produkcji którymi można się pochwalić. Świetna gra
aktorska, ciekawa fabuła. Niechętnie przystąpiłam do oglądania, ale okazał się świetny.
Szczerze polecam.

Gabrysia21

"Jeden z niewielu polskich produkcji którymi można się pochwalić"?

Jest ich naprawdę multum, ale Ty z zasady nie chcesz ich oglądać i oglądasz niewiele, to skąd możesz wiedzieć czym możemy się pochwalić? :]

ocenił(a) film na 10
Sinta

Nie uściśliłam. Miałam na myśli produkcje z lat 2000 i nowsze. Zasypywani jesteśmy komediami romantycznymi, które nie są arcydziełami. Mało jest teraz tego typu, ambitnych filmów. Mało, a nie w ogóle.

ocenił(a) film na 9
Sinta

Nie wiem czy takie multum, od roku 2002 jest stagnacja i prócz paru perełek, może z 20, nie ma nic ciekawego. Różyczka jest bardzo dobrym filmem. Też miałem mieszane uczucia nim przystąpiłem do oglądania. Do połowy filmu jest spokojnie i powoli, a koniec? Po prostu mistrzostwo świata, polecam tym co nie widzieli i mówią że "poważne kino" ich nudzi.

ocenił(a) film na 9
Gabrysia21

Zgadzam się w 100% świetny film w zalewie shitowych komedii romantycznych to perełka..gra aktorska maestria!!! Polecam wszystkim którzy to przeoczyli..pzdr.