Totalne dno! Tak głupiego filmu dawno już nie oglądałam i wyjaśnienie, że oni mają być w ciągłym ruchu żeby ci w tym właściwym wymiarze byli szczęśliwi beznadzieja !!! Szkoda czasu!
Po co się męczysz na takich filmach, skoro Twoje 10-tki to romanse? Ten film jest jak pierwszy Cube, jak pierwsza Piła, pierwszy Matrix. Pobudza wyobraźnię do myślenia.
Uwielbiam kino sf a męczę się na gniotach a porównanie do Matrixa i Cube to jakaś pomyłka!
"Uwielbiam kino sf", ale z tego co widzę, to takie w stylu Avatara i Titanica? Tak jak pisałem, Twoje 10tki to filmy, na których się wzruszasz, więc nie rozumiem, dlaczego nie przerwała(e)ś seansu tak porąbanego filmu jak Równolegle. Liczyła(e)ś na utratę przytomności z ryczenia? Zadziwiająca ocena: "DNO! Totalne dno!"
Przerwałam oglądanie dwa razy ale dokończyłam gdyż miałam nadzieję, że chociaż koniec mnie pozytywnie zaskoczy ... zaskoczył, ale negatywnie! A to, że uwielbiam sf to nie znaczy że muszę je oceniać na 10 i wg ciebie nie mogę oglądać innych filmów ...o zgrozo..... co to za dziwna pretensja? To jest moja ocena i nie musi ci się podobać i tyle w temacie.
Dlatego próbuję odczarować Twoją ocenę ("DNO") ludziom, którzy tu zaglądają.
Uwaga, wszyscy:
jeśli kochasz Titanica, a na "Co się wydarzyło w Madison County" ryczysz do utraty przytomności - ten film nie jest dla Ciebie! Oglądaj "Równolegle" wyłącznie, jeśli jesteś masochistką, lubisz przerywać seans i dochodzić do finału z niesmakiem i obrzydzeniem!
Za kogo ty się uważasz???? Nie mów mi co mam oglądać!!!!!!!!!!!! Gadasz ciągle to samo ! Wszyscy mają prawo oceniać film jak chcą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tobie się podobał i ok, a dla mnie DNO i tyle!