Równolegle

El Incidente
2014
5,8 1,8 tys. ocen
5,8 10 1 1839
6,0 2 krytyków
Równolegle
powrót do forum filmu Równolegle

Hmmm

ocenił(a) film na 1

Co za shit !!!

dereks

Jaki shit? podaj argumenty które przemawiają ze to shit, jak dla mnie 7/10

Ricky79

dokładnie. fajny klimacik. Polecam "The Divide(2011)" podobna tematyka ;)

ocenił(a) film na 5
Karool225

trochę naciągane rozwiązanie zagadki, ale pomysł na piekło niezły

drdr2

Pewnie że film kupaczny. Sranie do flaszek, seks staruszków... Co tam było fajnego?

ocenił(a) film na 5
iraz75

To nie miało być fajne tylko przerażające. To horror. Mnie taka wizja piekła przeraża, 35 lat w jednym miejscu ze świrami, bez wyjścia, bez nadziei i bez zrozumienia dlaczego. A gdy pojawia się wyjście to prowadzące do drugiego piekła

iraz75

Wiesz czego srali do butelek ?

Ricky79

Wiem po co, mam teraz rozpaczać i dumać nad tym? Dla mnie ten film to kupa i tyle, jeśli się komuś podoba to jego sprawa, ma do tego prawo.

Ricky79

Jeśli lubicie takie filmy to Mroczna Kraina jest 100% lepsza, tam jest to co gumisie lubią najbardziej.

iraz75

Albo nie zrozumiałeś filmu, albo jesteś ograniczony wypisujesz głupoty jak młody gimbus bo komuś się spodobał film a tobie nie, szkoda dyskutować z osobą która nie umie podać argumentów odnośnie filmu które mówią przeciw.

Ricky79

A co ty się tak podniecasz? Życie twoje od tego zależy? Wyluzuj, nie polubiłem tego filmu, zgadzam się z autorem postu i nie siej popeliny. Wytykam ci że jesteś ograniczony?

ocenił(a) film na 4
Karool225

Beznadziejny ten film. Do świetnego 'The Divide' się nie umywa.

ocenił(a) film na 7
dereks

Nie oglądałem innych, o których piszecie ale ten był mocny i daje do myślenia. Przerażająca wizja lecz z nadzieją na końcu. Jak będziesz żyć dobrze to wszystko będzie dobrze.

ocenił(a) film na 8
kooos

Film dobry w pytę. Taki obraz piekła to ja rozumiem :)

dereks

Polecam ten film - http://www.filmweb.pl/film/Droga+%C5%9Bmierci-2003-112232 - w podobnych klimatach, a o wiele lepszy.