To nie miało być fajne tylko przerażające. To horror. Mnie taka wizja piekła przeraża, 35 lat w jednym miejscu ze świrami, bez wyjścia, bez nadziei i bez zrozumienia dlaczego. A gdy pojawia się wyjście to prowadzące do drugiego piekła
Wiem po co, mam teraz rozpaczać i dumać nad tym? Dla mnie ten film to kupa i tyle, jeśli się komuś podoba to jego sprawa, ma do tego prawo.
Jeśli lubicie takie filmy to Mroczna Kraina jest 100% lepsza, tam jest to co gumisie lubią najbardziej.
Albo nie zrozumiałeś filmu, albo jesteś ograniczony wypisujesz głupoty jak młody gimbus bo komuś się spodobał film a tobie nie, szkoda dyskutować z osobą która nie umie podać argumentów odnośnie filmu które mówią przeciw.
A co ty się tak podniecasz? Życie twoje od tego zależy? Wyluzuj, nie polubiłem tego filmu, zgadzam się z autorem postu i nie siej popeliny. Wytykam ci że jesteś ograniczony?
Nie oglądałem innych, o których piszecie ale ten był mocny i daje do myślenia. Przerażająca wizja lecz z nadzieją na końcu. Jak będziesz żyć dobrze to wszystko będzie dobrze.