PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523829}

Raj: miłość

Paradies: Liebe
2012
6,5 12 tys. ocen
6,5 10 1 12174
7,3 23 krytyków
Raj: miłość
powrót do forum filmu Raj: miłość

Witam,
mam takie pytanie. Czy można skądś pobrać ten film? Nie lubię piracić, ale przegapiłam w moim
kinie studyjnym, czego bardzo żałuje. Zależy mi bardzo, aby obejrzeć.

famous_diva

na ruskich torrentach jest już cały wysyp, tylko w przeglądarce zaznacz sobie ostatni miesiąc to łatwiej znajdziesz

ocenił(a) film na 8
patryk_aka_sunriser

Spróbuję, dzięki wielkie! :)))

famous_diva

Mi się niestety udało znaleźć tylko fejki.

ocenił(a) film na 8
cobytu

no właśnie jedyne, co znalazłam to fejki i jestem załamana! :( Po prostu puściutkie foldery...

famous_diva

Jak Ci się uda, to daj znać, proszę :-)

ocenił(a) film na 8
cobytu

niestety, kolejny plik, w którym potrzeba hasła,które trzeba ściągnąć, ale żeby je pobrać to trzeba wypełnić jakąś ankietę. Efektem tej ankiety są smsy, pobierające pieniądze z tel. kom. za każdym razem, gdy przychodzą. ;x Szukam dalej...

famous_diva

Ja z kolei znalazłam... z rosyjskim lektorem.

ocenił(a) film na 8
cobytu

ale nawet jak sie doda pl napisy to sie nie przetrwa?

famous_diva

A są już polskie napisy? Próbowałam obejrzeć z tym lektorem, no i wyłączyłam po 5 minutach. Może Tobie się uda, sama zobacz.

ocenił(a) film na 8
cobytu

nic nie mam, kompletna pustka...

famous_diva

jak macie szybkiego neta to można znaleźć wersje DVD9 która posiada dwie ścieżki audio ruską i niemiecką tylko że ona ma przeszło 7 GB, wystarczy w google wpisać Paradies: liebe Оригинальная аудиодорожка: немецкий

famous_diva

W tym tygodniu w Łodzi na festiwalu Cinergia będą pokazywali ten film kilkukrotnie. Wygoogluj sobie program festwialu

ocenił(a) film na 8
moromoro

U mnie w heliosie w środę puszczą jeden seans z owym filmem. Jestem zaskoczona, ze w heliosie...

ocenił(a) film na 8
famous_diva

można już kupić na DVD. ja chciałam pokazać studentom, więc jestem zobligowana do zakupu: http://www.againstgravity.pl/raj-milosc-dvd/

ocenił(a) film na 8
ladyship

ooo, dziękuję Ci bardzo!!! ;)