PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627920}

Ralph Demolka

Wreck-It Ralph
2012
7,2 85 tys. ocen
7,2 10 1 84643
7,5 41 krytyków
Ralph Demolka
powrót do forum filmu Ralph Demolka

7/10. 

użytkownik usunięty

Ogólnie to film mi się podobał. Fabuła wyróżniająca się na tle innych filmów. Motyw przewodni dotyczący gier na automatach bardzo pomysłowy. Graficy naprawdę świetnie się spisali jeśli chodzi o wiele efektów, np. rozbijane szkło czy jazda tymi autkami. Plusem jest też dobra muzyka: When Can I See U Again Owl City na napisach końcowych, a szczególnie Shut Up And Drive Rihanny, idealnie dobrane do sceny nauki jazdy. U-wielbiam tą piosenkę, jednak wydaje mi się, że jej tekst nie jest zbyt odpowiedni do filmu dla małych dzieci, ale to szczegół. Ode mnie 7/10. Mo-głoby być więcej, bo oglądając w telewizji te wszystkie zwiastuny spodziewałem się czegoś troszeczkę lepszego, ale i tak było fajne jak na film ani-mowany. Jedynie nie podobał mi się początek filmu, bo był strasznie nudny i nieśmieszny. Właściwie do połowy filmu było miejscami nudno, bo film się powoli rozkręcał, jednak gdy już się ,,rozkręcił" to naprawdę przyjemnie się oglądało i to z takim zaciekawieniem. Dla młodszych widzów zdecydowanie polecam, jednak podejrzewam, że niektórym nastolatkom czy dorosłym osobom może się nie spodobać. Mi się podobało, więc 7/10.