PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627920}

Ralph Demolka

Wreck-It Ralph
2012
7,2 85 tys. ocen
7,2 10 1 84640
7,4 57 krytyków
Ralph Demolka
powrót do forum filmu Ralph Demolka

Najgorsza postać

użytkownik usunięty

Jaka jest Waszym zdaniem najgorsza postać? Bo moim zdaniem Wandelopa.

użytkownik usunięty

Też Wandelopa.

ocenił(a) film na 9

Król Candy.

użytkownik usunięty
Chantoria

A dla mnie to była najlepsza!

użytkownik usunięty

Właśnie coś zauważyłam: gdyby fani Wandelopy tu weszli zdziwiliby się pewnie ile osób tu wymienia Wandelopę jako najgorszą postać (Jak można jej nie lubić?). Tak samo ja się teraz dziwię jak można nie lubić króla Candy. To też działa w obie strony.

ocenił(a) film na 9

No wiem. Ale nie widzę, co w nim takiego super. Zły jak każdy inny. Chodzi o jego charakter ? Nic specjalnego. A to z tym, że zmienił się w robala było już zupełnie niepotrzebne. To chyba było tylko po to, żeby znów pokazać, że zło jest takie potężne, ale dobro i tak je pokona sprytem.

użytkownik usunięty
Chantoria

Też nie wiem czemu go lubię. po prostu go lubię! Igrasz z ogniem, zaraz tu przyleci Sumatrza i inni antyfani i zaczną cię obrażać...

ocenił(a) film na 9

Możliwe...oni też lubią króla Candy, czy po prostu nie lubią Wandelopy ?

użytkownik usunięty
Chantoria

Oni uwielbiają króla a nienawidzą Wandelopy, jak ja ;)
Tyle że ja to wyrażam w inny sposób niż oni... to nawet nie jest "wyrażanie" tylko trollowanie jakimiś głupimi postami o Wandelopie.... przez to prawie wszyscy myślą, że antyfani Wandelopy to głupie dzieciaki.

ocenił(a) film na 9

Zgadzam się. Oczywiście oprócz tego, że Ci, którzy lubią Wandelope to głupie dzieciaki.

użytkownik usunięty
Chantoria

Nie napisałam tego. Napisałam że przez zachowanie antyfanów wszyscy myślą, że ci, którzy nie lubią Wandelopy to głupie dzieciaki, a nie poważnie osoby. Cóż, są takie trolle zarówno pośród fanow, jak i antyfanów ;)

ocenił(a) film na 9

Wandelopa i ten biało-czerwony dureń, jak mu tam...
Obóch nie lubię. Po prostu.

ocenił(a) film na 10

Wandelopa mnie irytowała :>
Ale najgorszą postacią w tym filmie jak dla mnie jest ta, jak to określiła Chantoria, "kobitka że spluwą". Nie lubię jej i nigdy nie przekonam się do niej chyba -_-