Jak się Wam pdodbał:
1. Jego głos.
2. To jak wyglądał.
3. Jego kwestie.
4. Sceny z nim związane. :)
Pytam bo jestem ciekawa. ;D
Trochę trudne pytanie ponieważ za dużo SONICA tam nie ma, może 20 sekund, ale gdyby zrobili o nim odrębny film to na pewno bym obejrzał.
Taaa w ogole ja myslalme ze to bedzie film o grach i postaciach z gier, sonic przez 10 sekund, dwie postacie ze street figthtera, pac man i Koopa to za malo ;/ ehh zawsze robia nie to czego oczekuje
U tappera na ścianie (wśród obrazków) widziełem sonica, eggmana i chyba tailsa. Jeżeli będzie sequel to koniecznie więcej postaci z niebieskiego jeża i scena poświęcona spotkaniu starych postaci (z przed 1998) z nowymi od 1998 dotychczas. Być może w kolejnej części mogliby zrobić spotkanie antybohaterów ale to zostawiam twórcom. Najleprzy był żart gdy oberwał i wypadły mu pierścienie. Sonic to raczej trzecioplanowa postać i być może w kolejnej części jego rola wzrośnie
Oby to wszystko co piszesz się sparwdzilo :P Ja chcialbym zobaczyc jeszcze Mario, Megamana, Larę Croft, MasterChiefa, Samus Aran, Duke Nukema i jeszcze moze Sub-zero :P
Na filmwebie powinno otworzyć się fanklub sonica. Idę o zakład ,że wielu ludzi poszło na ralpha właśnie ze względu na sonica. Ba powinni zrobić głosowanie czy disney powinien zrobić filmy o postaciach z gier które umieścili w ralphie
Sonic wyglądał dokładnie jak w sonic generations. Jego głos był śedni w polskiej wersji. Miał tylko jedną kwestię :(. Sceny z nim związane były dośc zabawne:)
Bo to film który jest ukłonem dla gier ;)
1. Był gadający Sonic na plakatach i jak Raplh przelatuje samolotem do Sugar Rush to potrąca Sonica i wylatują z niego złote okręgi. Kto grał temu się micha uśmiechnie.
2. ralph przedstawiający się jako Lara Croft
3. Grzybek z Mario Brosa
4. Wykrzyknik z Metal Gear Solid
5. Zabugowany żołnierz idący w ściane:)
6. Cała gromada złych na spotkaniu bad guyów. :)
7. Wpisywanie kodu na padzie od Pegasusa / NESa
8. Pac-Man i Sonic na imprezie.
9. Pong i inne postacie, gry w hali Game Station;)
10. Qbert.
11. Nawiązanie do spóźnionego Mario Brosa i jakies tam podśpiewywanie melodyjki.
12. Plakaty u Tappera.
13. Street Fighter
14. Dance Dance Revolution.
15. wspomnienie o Asteroids i Sentipide.
Trochę tego jest. Ukłony zacne. Film fajny.