Chcielibyście obejrzeć kontynuacje tego filmu? Bo ja na pewno.
Nawet mam pomysł na kontynuacje: 2 cześć opowiadała by o tym jak salon gier podłącza się do internetu, dzięki temu wszystkie postacie z salonu mają dostęp do internetu czyli zaczęli by oglądać filmy, czytać książki, przeglądać śmieszne zdjęcia i filmiki. Ale cóż jak w takich filmach bywa pojawił by się wróg wirus komputerowy i tylko połączone siły wszystkich postaci z gier (którzy nie zostali zainfekowani) pod przywództwem Ralpha, Vanellope, Felixa oraz Calhoun mogą pokonać tego przerażającego potwora, i na dodatek pomogą im postacie z innych gier np. PC-etów którzy dostali się przez internet
3 część opowiadała by o tym jak przez przypadek w jednej grze pęka ekran i postacie mogą się wydostać do świata realnego (oczywiście ze swoimi mocami). i tu mam różne pomysły bo mogą przez przypadek wydostać się do świata zewnętrznego budząc przerażenie wśród graczy. Co powoduje, że te postacie są zabierane do rządowego laboratorium z którego muszą uciec (głównie komizm filmu opierał by się na tym, że byliby całkowicie nieprzystosowani do realnego świata). lub mogli by się wydostać i zobaczyć co się dzieje a tam okazuje się, że świat jest atakowany przez kosmitów i znów postanawiają użyć swoich mocy by uratować świat tym razem prawdziwy :)
Z tego co słyszałem i czytałem to planują nakręcić 2 cześć. oczywiście są to na razie plotki.
Po prostu kilka pomysłów, bajki a szczególnie dla dzieci nie muszą mieć sensu. :)