PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506606}
4,9 33 tys. ocen
4,9 10 1 32761
3,2 14 krytyków
Randka w ciemno
powrót do forum filmu Randka w ciemno

Film miał być intrygujący, a był irytujący. A najbardziej Dereszowska, której scenarzysta wymyślił tylko kilka normalnych słów oprócz przekleństw. Ogólnie film nudny i przewidywalny, którego nie ratowała nawet przereklamowana uroda Maciąg.

Mousefromhouse

Zgadzam się w 100%. Oglądając ten film nie mogłam się doczekać, aż się skończy. Nie liczyłam na zbyt wiele, ale miałam nadzieję, że Dereszowska podratuje sytuację - niestety, jej rola była strasznie irytująca - jak cała reszta... Jak dla mnie jedna z najgorszych polskich komedii romantycznych.

ocenił(a) film na 1
Mousefromhouse

Gniot. Tak długo się rozkręcał że myślałem że będzie trwał całą noc. Teksty Dereszowskiej poniżej dna, nie polecam.

:-)

ocenił(a) film na 4
Mousefromhouse

Jak dla mnie porażka - jak w ogóle można przyjaźnić się z gościem przez dwa lata i być święcie przekonanym, że jest gejem?! Z kolei on też nie lepszy - zamiast powiedzieć o co biega, czai się jak przerażone zwierzątko. Jeśli macie coś oglądać, to radzę wybrać coś innego.

Blada22

Film mnie nie zawiódł bo nie miałam absolutnie żadnej nadziei, że będzie dobry i się nie myliłam. Jednak postać Dereszowskiej podobała mi się, była chyba najmniej nudna z tego wszystkiego i jeszcze akcja z tym gejem...
4/10