Ta "komedia" jest najgorsza, jaką w moim życiu obejrzałem. Szyc, Linda, Kot zawiedli. Aż 4/10 ;p
SKąd wiesz, żej estem młody? Nie sugeruj się końcówką mojego profilu (01) jako rocznik, bo generalnie wszyscy tak robią. W swoim życiu obejrzałem 357 filmów, kto wie, czy nie więcej niż Ty :P
Przed skomentowaniem Twojej wypowiedzi wczoraj pozwoliłem sobie zadać trud i tracąc kilka cennych chwil mojego życia zajrzałem na Twój profil. Stąd znałem Twój wiek, więc nie imputuj mi czegoś innego. Co do Twojej kolejnej, równie błędnie postawionej tezy, zajrzałem na swój profil, gdzie widnieje, że oprócz 23 seriali obejrzałem 599filmów. Nadmienię jeszcze tylko, że o tylu sobie przypomniałem, a jako obejrzane zaznaczam tylko takie, które obejrzałem od początku do końca, więc oglądanie filmu fragmentami przy każdym kolejnym wyświetlaniu w tv u mnie odpada. P.S.Cieszę się, że oprócz niesamowitej ilości obejrzanych bajek na szóstkę zasłużył u Ciebie "Och Karol 2", a na czwórkę "Kac Wawa". Ale każdy ma swój gust: jeden lubi, jak mu Cyganie grają, a inny jak mu skarpety śmierdzą.
Bardzo łatwo stwierdzić jest to, w jaki o to sposób oceniasz filmy zarówno Polskie, jak i zagraniczne. Ja na tym portalu jestem osobą doświadczoną. Wielokrotnie popierano moje wypowiedzi ze względu na filmy akcji, które uwilbiam, ale też różnorodzajowe komedie. Randka w Ciemno? Cóż, trudno to nazwać komedią, gdyż nie zaśmiałem się ani razu, zupełnie jak w nowych odcinkach kiepskich. Co innego było w dwóch wyżej wymienionych przez Ciebie komediach: Och Karol 2 i Kac Wawa, wiesz, dlaczego tym komediom nie dałem mniej jak 4? Bo aktorzy Polscy rzadko się dobrze spisujący w komediach tym razem nie zawiedli. W tej "komedii" w cudzysłowiu, rzecz jasna, powiedzmy sobie szczerze, Szyc to aktor na bardzo średnim poziomie, półka Grabowskiego czy też Dorocińskiego to to nie jest. Linda, że niby kiedyś dobry, ale tutaj spisał się naprawdę słabo. Co do bajek, chyba każdy miałby zepsute przez nich dzieciństwo. Ty moze tak masz, nie wiem, nie wnikam. Nie wykluczam stwierdzenia, że Kac Wawa i Och Karol 2 to komedie lepsze od Randki W Ciemno. Tam chociaż był zaprezentowany element aktorstwa, a tutaj, żenada. Jeżeli chcesz zobaczyć dobry Polski film, obejrzyj sobie Pitbulla, to jest film na poziomie klasy światowej. Dlaczego? Bo grają tam aktorzy wyższej półki: Dorociński i Grabowski, że o Gajosie nie wspomnę. Jedynie, z czym się zgodzę to to, że każdy ma swoje zdanie, inne poglądy na filmy. Ja lubię akcję i sztuki walki, aza tego typu komediami nie przepadam. Takie jest moje zdanie!