Reżyseria: Woody Allen

Woody Allen, a Documentary: Director's Theatrical Cut
2012
7,1 2,2 tys. ocen
7,1 10 1 2226
7,4 7 krytyków
Reżyseria: Woody Allen
powrót do forum filmu Reżyseria: Woody Allen

Film bardzo ciekawy i sprawnie zrobiony, najlepsze w nim jest to, że wspomniany tu zostaje niemal każdy jeden film
Allena. Trochę mało rzeczywiście jest o życiu prywatnym, ale w zasadzie tu nie ma się czemu dziwić, nie każdy lubi
rozpowiadać o tym na prawo i lewo. Ogółem na pewno warto zobaczyć, jeśli jest się zafascynowanym niezwykłą
twórczością Woody'ego.
Największy minus (oczywiście nie wpływający w żaden sposób na ocenę filmu) jest taki, że nie wiem, czy gdziekolwiek
da się go znaleźć w polskiej wersji językowej. Jeżeli ktoś odnalazł to bardzo bym prosiła o podzielenie się informacją
gdzie :).

ocenił(a) film na 6
Debbi

Obecnie leci na Canal+

Debbi

Będzie wydany na dvd (4 godzinna wersja reżyserska). Leciał dziś (poniedziałek) na canal+ (część 1). Część 2 a tydzień w poniedziałek.

ocenił(a) film na 9
xxxoliksxxx

Dzięki za odpowiedzi, nie mam niestety canal +, ale dobrze wiedzieć, że zostanie wydany. W takim razie może wystarczy uzbroić się w cierpliwość ;).

Debbi

Jeżeli leci na canal+, to wkrótce powinien pojawić się w sieci :) Dziwi mnie to, że w tak krótkim czasie po premierze kinowej, przed premierą dvd, leci w tv.

ocenił(a) film na 9
xxxoliksxxx

No fakt :). Chociaż na canal+ chyba w ogóle leci dużo nowości. Chociaż dziwne, że przed premierą dvd. A skąd w ogóle wiesz tym, że ma być wydany i kiedy dokładnie?

Debbi

Nie wiem kiedy, ale czytałem w jakiejś gazecie, że w kinach leciała wersja 2 godzinna, a na dvd ma ukazać się wersja reżyserska 4 godzinna.
Na canal + lecą świeże filmy, ale mniej więcej rok po premierze kinowej chociaż ostatnio puszczają wcześniej np. Skyfall w najbliższy weekend.